Viața într-o lume a pisicilor uriașe: Aceste imagini îți dau de gândit

Se spune că pisicile conduc lumea. Aceste imagini ne arată cum ar fi viața noastră dacă am trăi într-o lume a pisicilor uriașe.
Dacă printr-un accident genetic sau, pur și simplu, printr-o evoluție naturală, pisicile ar căpăta proporții uriașe, noi, oamenii, cum am trăi printre ele? Imaginează-ți că pisica ta drăgălașă ar avea trei metri! Chiar dacă ar fi la fel de tandră și de inofensivă, tot ai avea serios de furcă cu ea. Ei bine, un artist rus, Andrei Șerbak, a dus această idee mai departe, imaginându-și tot felul de ipostaze într-o lume a pisicilor uriașe.

Pisicile pe care Andrei le prezintă în aproape 150 de imagini artistice sunt foarte expresive și sunt la fel de adorabile ca suratele lor din viața reală.
Unele par să aibă trei metri înălțime, altele sunt mult mai mari. Cu peste 8.600 de admiratori pe Instagram, artistul rus editează fotografiile și manipulează realitatea, modificând dimensiunile pisicilor, astfel încât acestea să capete proporții imense. Rezultatul, acest contrast puternic dintre om și pisică, te frapează și te atrage să vezi și alte imagini.

Mare iubitor de animale, artistul trăiește în orașul Rostov pe Don și lucrează de acasă ca director de creație pentru o agenție de publicitate din Moscova. Când are timp, se distrează continuându-și aventurile în lumea pisicilor uriașe.
"Am două pisici, un motan și o femelă. Pe motan îl cheamă Pif. L-am luat de la un adăpost de animale când era adult, avea deja cinci ani. Acum are șase ani. E autist. Am și un labrador, pe care îl cheamă Rooney, are trei ani. Apare și el în câteva dintre imaginile mele. Toate animalele mele se înțeleg bine, nu se bat", a spus Andrei Șerbak pentru Bored Panda.

Autorul a explicat că ideea de a creea o lume imaginară a pisicilor uriașe i-a venit din întâmplare: "Mă uitam pe un album foto și mi-a atras atenția o poză pe care am făcut-o în pădure, la un teambuilding, atunci mi-a venit ideea.
Mi-a plăcut, așa că am făcut încă o poză, cu gândul să plasez o pisică în ea. Am decis să creez un cont de Instagram numai cu mine și cu pisici, pentru că nu-i ceva diferit de modul în care trăiesc. Am un stil de viață destul de retras"
, a povestit el.

Ca să creeze această "realitate a pisicilor augmentate", Andrei caută poze cu pisici pe care le introduce în imaginile lui. Cu ale lui nu se poate înțelege: "Am încercat să-mi fotografiez pisicile, dar ele nu stau deloc la poză."

Fiecare fotografie editată în Photoshop și cu filtre VSCO necesită mai mult sau mai puțin timp: "Pot să termin una într-o oră, dar sunt situații când e greu să plasez pisica și trebuie să o iau de la capăt, iar și iar.
În medie, fiecare poză îmi ia cam patru ore"
, a explicat Andrei Șerbak, declarându-se surprins să vadă cât de popular a devenit proiectul lui.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod