Pisicile dansează: 35 de imagini în care arată cele mai bune mișcări

Nu doar că stăpânesc lumea, dar știu și să se distreze. Iar dacă te iei după aceste imagini, poți să juri că știu să danseze.
Uneori nici nu ne iau în seamă, alteori ne trezim că ni se bagă în suflet și încep să toarcă și să-și arate atașamentul. Desigur, contra unei recompense la care știu că au dreptul să spere. Iar câteodată se apucă să facă tot felul de mișcări ciudate care te fac să pufnești în râs, oricât de supărat ai fi. Ai putea pune pariu că știu să danseze și n-ai fi prea departe de adevăr.

Istoric vorbind, pisicile au fost mereu asociate cu muzica în diferite culturi și ritualuri.
Unele dintre cele mai grațioase animale și stăpânind perfect echilibrul, felinele demonstrează deseori că pot dansa mai bine decât oamenii, acrobațiile lor fiind de neîntrecut.

Bored Panda ne oferă mai multe dovezi ale priceperii pisicilor în arta dansului. Întrebarea este dacă poate depista cineva limita dintre întâmplarea amuzantă și talentul nativ la dans.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod