Partea motivaţională a activităţilor sportive. Învăţăturile Dianei Ştirbu!

Când m-am lansat ca instructor de kangoo jumps, în 2006, am avut “norocul” că locuiam în Bucureşti. Cred că, în orice alt oraş din ţară aş fi încercat, nu ar fi fost acelaşi impact. Spun asta pentru că aici oamenii sunt dispuşi să încerce lucruri noi chiar şi atunci când vine vorba de activităţi sportive.

Cu timpul, şi în alte oraşe a luat amploare acest timp de antrenamnt. Important pentru mine a fost momentul în care am lansat ideea. Aveam nevoie de un feed-back pozitiv. Şi l-am avut!

Pentru că îmi pun amprenta în tot ceea ce fac şi personalitatea îmi este pusă în evidenţă şi atunci când predau, am luat hotărârea, fără a sta prea mult timp pe gânduri, să organizez evenimente sportive, dar nu unele obişnuite, ci cu dress code. În mare parte, ideea mea a fost constrânsă puţin de locurile mereu limitate în funcţie de mărimile ghetelor kangoo jumps. La început nu aveam un stoc foarte mare de “accesorii săritoare”.  Cu timpul, acest aspect s-a rezolvat, însă a fost prea târziu ca să putem să ne întoarcem la conceptul de evenimente obişnuite. Toate personele care au participat la un astfel de tip de antrenament voiau în continuare acest lucru.



Pentru articolul meu din această săptămână v-am pregătit detalii şi imagini de la cele mai interesante evenimente sportive pe care le-am organizat de-a lungul carierei mele de instructor internaţional de kangoo jumps, scopul lor fiind dus la bun sfârşit cu brio. Interesant este că, în acest fel, am reuşit să creez o adevărată reţea socială şi că persoanele care m-au însoţit la astfel de prezentări şi-au schimbat total percepţia asupra sportului, identificându-se cu kangoo jumps, cu mine ca instructor şi cu noile prietene, partenere la antrenamente.

Apelez tot timpul la antrenamente diversificateDiana Ştirbu
Ca trainer personal apelez tot timpul la antrenamente diversificate. Asta am făcut şi cu evenimentele. Ne-am antrenat în costum naţional, în culori aprinse, purtând coroniţe cu flori. Am făcut kangoo jumps în acorduri rock, am apelat la costume bărbăteşti, la “jumping in men’s clothes”, am purtat costume ţigăneşti şi am sărbătorit Crăciunul în sală.


 
Le-am convins pe fete că, pentru a arăta bine într-o rochie de seară, trebuie să fie constante şi că, de minimum două ori pe săptămână, trebuie să bifeze prezenţa în sală. Pentru acest lucru au fost dispuse să renunţe la colanţii obişnuiţi şi să se antreneze într-o rochie elegantă. Am organizat petrecerea de Halloween şi ne-am antrenat costumate hippie.

Pledez pentru socializare la antrenamenteDiana Ştirbu
Rezumând la o frază toată ideea articolului meu, pledez pentru socializare la antrenamente. Eu sunt prietena celor care se antrenează cu mine. Mi-am format o familie în Bucureşti prin intermediul sportului pe care îl fac. Eu le-am motivat pe fete să adopte un stil de viaţă sănătos şi drept răsplată ele m-au susţinut să continui ce am început.


 
Fotografiile folosite îmi sunt tare dragi şi sper să simiţiţi energia pozitivă care mă înconjoară atunci când sunt pe scenă şi fac sport.

Până la următorul articol, vă aştept la antrenamente! #jumps&smiles

Pe Diana Ştirbu o puteţi găsi şi pe site-ul ei, dianastirbu.ro

19 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod