Omul care desenează perfect orice chip într-o oră: 45 de portrete pe care le privești de două ori

Artiști stradali care desenează și pictează ai mai văzut, dar ceea ce iese din mâinile acestui om nu întâlnești pe orice drum. Portretele lui par niște fotografii!
Deseori artiștii care lucrează pe stradă sunt subapreciați și trăiesc din mărunțișul lăsat de turiști. Ceea ce face Nikolai Iarakhtin, un desenator rus din Sankt Petersburg, depășește, însă, limitele artei stradale - cu un talent uluitor, el poate reproduce perfect orice chip.

Originar din Ceboksarî, un oraș de 440.000 de locuitori, desenează de 28 de ani și a ajuns la performanța de a face un portret pe oră. Iar ceea ce uimește cel mai mult este că operele lui sunt foarte realiste, de parcă ar fi niște fotografii.
"Îmi ia o oră să fac un portret. Uimirea clienților atunci când își văd portretele mă bucură mult și mă inspiră", a declarat Iarakhtin, care își prezintă lucrările pe Instragram și pe Vkontakte, cea mai mare rețea de socializare din Rusia.

Bored Panda a publicat 45 de portrete realizate de artistul rus. Cu siguranță, aceste desene te vor uimi!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod