Cum să porți puloverele în această iarnă. 20 de ținute interesante

Puloverele tale tricotate pot arăta senzațional dacă alegi să le porți și altfel, nu doar în asociere cu blugi. Descoperă câteva idei interesante pe care să le încerci iarna aceasta
Este momentul să scoți la lumină toate acele pulovere pe care le-ai ascuns în partea din spate a dulapului la începutul primăverii. Chiar dacă am scăpat ușor toamna aceasta și am avut parte de zile însorite și frumoase, iarna tot se va instala la un moment dat și este bine să fii pregătită. Puloverele sunt piesele de bază în ținutele pentru sezonul rece, dar contează foarte mult și cum le poți. Te provocăm să renunți pentru o vreme la combinația clasică de jeanși și pulover și să alegi modalități interesante și originale de a purta puloverul. Iată câteva ținute pe care să le încerci sezonul acesta:

Rochie furou și pulover masiv


Nu este nevoie să-ți pui deoparte rochia furou chiar dacă vremea se răcește.
Alege un pulover tricotat masiv, într-o culoare intensă și poartă-l deasupra rochiei tale furou, în asociere cu pantofi sport. Vei obține o ținută modernă, deosebită.

Pulover, jeanși și cizme peste genunchi


Nimic nu se compară cu un pulover supradimensionat foarte confortabil asociat cu o pereche de jeanși și cizme peste genunchi. Este un look foarte simplu de obținut, iar spre deosebire de ținutele tale clasice cu pulover și pantaloni, acest outfit aduce un plus de originalitate prin modul în care abordează proporțiile. În plus, poți purta tricoul tău preferat sub pulover, astfel încât să obții o ținută stratificată și să poți renunța la pulover în interior, dacă îți este prea cald.

Pulover decupat, fustă din piele și cizme peste genunchi

Sezonul acesta se poartă puloverele cu zone decupate.
Au un aspect modern și oferă un plus de personalitate oricărei ținute. Zonele decupate sunt de obicei fie în zona umerilor, pe brațe sau în zona decolteului. Poți purta un astfel de pulover cu o fustă mini din piele și cizme peste genunchi. Rezultatul este un look deosebit, ideal pentru o seară în oraș cu prietenii.

Pulover gros și bluză cu guler

Asociază un pulover gros cu o bluză cu guler elegant pentru a obține un look inedit. Ai nevoie de o bluză sau o cămașă feminină, al cărei guler să adauge un plus de eleganță ținutei tale. Gulerul rontunjit oferă un aer retro, în timp ce gulerele cu colțuri ascuțite inspiră un look modern, în stil office.
Poartă această combinație de pulover și cămașă împreună cu o pereche de jeanși tăiați și botine albe cu toc. Rezultatul este o ținută originală și interesantă, care nu va trece neobservată.

Pulover cu mâneci bufante și pantaloni sport

Această ținută este cât se poate de cool și originală pentru că include două piese vestimentare contrastante. Puloverele cu mâneci bufante se poartă în acest sezon, fiind o alegere feminină. Dar pentru a echilibra look-ul și a-i oferi o turnură surprinzătoare, poartă puloverul tău cu mâneci bufante în asociere cu o pereche de pantaloni sport.

Pulover gros și fustă


O variantă inedită de a purta puloverul sezonul acesta este în asociere cu o fustă.
Dar în loc să porți puloverul peste fustă, bagă-l sub talia fustei în partea din față sau în întregime. Acest truc nu doar că îți definește talia și te face să pari mai suplă, dar echilibrează perfect proporțiile și creează efectul vizual de picioare mai lungi.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod