Cum arată primăvara în jurul lumii: Spectacolul naturii în 30 de imagini

Să admirăm spectacolul naturii - aceste imagini superbe ne arată cum e primăvara în toată lumea.
Este momentul în care natura se trezește la viață, zugrăvind peisajele cu cele mai puternice culori, după trecerea iernii. Soarele încălzește pământul, iar gâzele răsfățate se bucură în voie de nectarul florilor care se deschid spre cer. Tot ce e viu își cere dreptul la viață acum - în lipsa oamenilor, ținuți în case de pandemie, iarba, copacii, florile, păsările și animalele își reiau nestingherite teritoriile.

Prin intermediul Agora, o aplicație de telefon destinată pasionaților de fotografie, avem șansa de a vedea cum arată primăvara pe diferite meridiane ale globului.
Utilizatorii aplicației au fost invitați să se înscrie în concursul foto #Spring2020 care a desemnat cele mai frumoase fotografii realizate în această primăvară. În total, 14.596 de imagini au fost înscrise în selecție, iar dintre acestea 50 s-au calificat în finală, scrie Bored Panda. Le puteți admira în galeria foto de mai sus, dar și pe Instagram și Facebook.

"Primăvara este simbolul vieții și al renașterii întregii civilizații, o perioadă în care semințele rodesc și invadează Pământul cu culori vii.
Prin intermediul Agora, avem șansa de a descoperi cele mai bune imagini ale acestei minunate perioade a anului: bucurați-vă de spectacol!"
, a declarat Octavi Royo, CEO și cofondator al companiei Agora.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod