Ce se întâmplă în carantină dacă ai părul lung și o iubită hairstilist. 20 de imagini

Să fii un bărbat cu părul lung, izolat în perioada de carantină alături de iubita ta care este hairstilist poate însemna un singur lucru: vei avea cu ce să-ți distrezi prietenii pe rețelele de socializare.
În această situație se află Geoff, iubitul unei tinere pe nume Heidi Lee care deține un salon de coafură. Cuplul a devenit viral pe rețelele de socializare cu ajutorul coafurilor amuzante pe care Heidi le realizează folosindu-și iubitul ca model.

Pentru că salonul său este închis din cauza pandemiei, tânăra se antrenează și face experimente pe părul iubitului ei, care acceptă cu zâmbetul pe buze să fie „cobai”.
De la coafuri emo rebele și până la cocurile purtate de femei în urmă cu două secole, Geoff, care este de meserie programator, a încercat de toate. În afară de look-urile elaborate, cei doi se străduiesc să asorteze coafurile cu ținute pe măsură, astfel că obțin fotografii cât se poate de amuzante, ce strâng mii de like-uri pe rețelele de socializare.

„Pentru mine este distractiv, lui îi place să mă joc în părul lui, deci câștigăm amândoi”, a declarat Heidi pentru BoredPanda.
„Este un drăguț că mă lasă să-i fac toate astea și să le și postez”, a adăugat hairstilista.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod