Norvegia, visul frumos dintre fiorduri: 15 locuri ca-n basme dintr-o țară superbă

Peisajele Norvegiei sunt incredibile. O spune o suedeză pasionată de fotografie care își invidiază vecinii pentru frumusețea naturii.
Signe Fogelqvist a avut ocazia să viziteze o parte din Norvegia și, fiind pasionată de imagine, cât timp s-a aflat în această țară a stat numai cu camera foto în mâini.

Destinația finală a călătoriei sale a fost Jämtland, comitat din Suedia aflat cam la o oră distanță de orașul norvegian Trondheim, așa că a văzut doar un sfert din Norvegia, dar a fost suficient pentru a se îndrăgosti de această țară. "Mi-ar fi plăcut să văd tot, dar am lăsat asta pentru atunci când voi avea o dronă", a explicat ea pentru Bored Panda.

Signe nu are încă permis auto, așa că a călătorit în dreapta șoferului și n-a avut cum să se oprească de fiecare dată când a văzut un peisaj superb, pozând din mers, prin fereastra deschisă a mașinii.
Pe de o parte, asta a ajutat-o mult să surmonteze lipsa autonomiei, dar pe de alta, când a ajuns acasă nu mai știa unde au fost făcute imaginile. Însă fotografiile pe care ea le-a publicat pe Instagram nu mai au nevoie de explicații, pentru că surprind perfect frumusețea unică a Norvegiei.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod