Cum a redecorat o fată de 12 ani casa familiei într-o săptămână, cu un buget de numai 150 de dolari

În timpul carantinei, când nu avea nimic de făcut iar mama ei a rugat-o să-i dea o mână de ajutor la treburile din curte, o fată de 12 ani a avut ideea de a face o schimbare în casă. Cu puțini bani, ea a redecorat casa ca un expert.
Susie Levache, din Kent, Marea Britanie, a spus că fiica ei, Bea, este hotărâtă, relebă, amuzantă și creativă, așa că era normal ca ea să-și ocupe timpul liber într-un mod practic. "În timpul carantinei se tot plângea că se plictisește și am încercat să o implic în niște lucrări de renovare. Am vrut să-i dau o lecție, așa că i-am cerut să măsoare un perete pe care urma să-l vopsesc. I-am arătat cum să folosească un banc de lucru și ferăstrăul și înainte să-mi dau seama, ea a terminat singură de montat panourile în biroul meu", a povestit femeia pentru Bored Panda.

A lucrat cu ce a găsit


La scurt timp, ucenica a decis să continue munca în restul casei, iar mama ei a acceptat încântată să o supravegheze în timp ce lucra.
"Ea este foarte precisă, despre deosebire de mine, eu-s mai împrăștiată, așa că, de fapt, ceea ce s-a dorit o lecție părintească s-a întors înapoi spre mine când ea mi-a arătat cât de bună și de pricepută poate fi", a spus Susie Levache.

După ce a prins încredere în aptitudinile ei, Bea a început să-i dea idei mamei sale: "De exemplu, pentru bucătărie a trebuit să folosim ceea ce am găsit, pentru că magazinele erau închise, așa că ea a recomandat să vopsim dulapul în contrast și arată grozav", a povestit femeia.

Cheltuială minimă


Levache i-a dat mână liberă fiicei sale, lăsând-o să încerce să facă tot ce dorea și explicându-i că are tot timpul să remedieze orice greșeală ar face.

Această atitudine permisivă a evitat orice tensiune și presiunea pe care Bea ar fi resimțit-o în caz că ar fi dat greș, ajutând-o enorm. "Acum folosește cu încredere ferăstrăul, nivela, bormașina, șlefuitorul și tăietorul de gresie și faianță. Este foarte atrasă de decorare și următorul ei proiect este să renoveze camera fratelui ei folosind unele aptitudini de tâmplărie. La început era destul de îngrijorată, dar cu unele sfaturi și știind că nu-i niciun pericol, s-a descurcat", a explicat mama fetei.

Levache este dedicată reciclării și a contribuit și ea la redecorarea casei, alături de fiica sa. "Îmi place să refolosesc lucruri și să le dau o nouă utilizare, îmi place ca acest proces să fie circular", a spus ea.

Citește și: Vila plutitoare, refugiul perfect pentru cei care nu-și doresc vecini


Femeia a dezvăluit că procesul de redecorare a costat foarte puțin pentru că aveau deja multe din materialele necesare și sculele cu care au lucrat, așa că au mai cheltuit doar 100-150 de dolari pe niște lucruri în plus.

"Am avut o săptămână foarte productivă și am făcut mai multe camere în zece zile", a spus ea.

"Dacă noi am reușit, oricine poate"


Femeia a mai declarat că știe câțiva oameni care și-ar dori să facă niște schimbări în casă, dar se tem că nu au priceperea și încrederea pentru a se apuca de așa ceva. Însă sunt și oameni care după ce au văzut pe Instagram ce au reușit ele, au căpătat curaj și au început, pas cu pas, să redecoreze.

"Singurul lucru pe care îl avem de spus este că dacă noi am putut să facem asta, oricine poate. Și nu trebuie să cheltuiești mulți bani"
, a subliniat Susie Levache.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod