28 de imagini perfecte de pe Instagram. Detaliile surprinzătoare din spatele lor

Imaginile de pe Instagram te pot induce lesne în eroare. Toate sunt frumoase și modifică percepția asupra lumii. Descoperă ce e în spatele lor!
Când privești toate acele fotografii minunate de pe Instagram, toate pline de culoare, "mustind" de creativitate, cu un intens mesaj pozitiv, descoperi cât de copleșitoare poate fi această avalanșă de surse de inspirație. Standardele la care sunt făcute imaginile de pe această platformă continuă să crească, depășind chiar limitele realității. Cum întotdeauna ce e prea mult strică, multe imagini capătă un aspect artificial, mai mult sau mai puțin vizibil.

Rețelele de socializare sunt pline de fotografii artistice, uneori făcute de echipe de profesioniști, de make-up artiști și stiliști, dar ce se ascunde în spatele imagini e o altă poveste.
Unii dintre autorii acestor cadre acceptă să dezvăluie cum realizează astfel de cadre perfecte.

Fotograful mexican Omah își asumă riscul ca, dezvăluind regia pe care o crează când face fotografiile, să spulbere magia acestor opere minunate. Chiar dacă e fotograf profesionist, consideră că adevărul este motivant și demonstrează, totodată, că poți face imagini superbe cu mai multă creativitate și mai puțin Photoshop. Omah ne arată că poți face fotografii perfecte "în stil Instagram" într-o parcare, pe stradă sau în fața unui panou foto, iar ceea ce contează este scopul pe care vrei să-ș atingi.


Nu poți avea încredere deplină în tot ce vezi pe internet, iar seria fotografică pe care a publicat-o pe Facebook și pe Instagram dezvăluie culisele imaginilor perfecte și te învață câteva trucuri care vor da strălucire imaginilor postate pe rețelele de socializare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod