O fetiţă de 7 ani i-a anunţat pe cei de la Google că vrea să se angajeze la ei. Ce răspuns a primit

La 7 ani, cei mai mulţi copii cred că vor fi astronauţi, pompieri sau poliţişti. Dar o fetiţă vrea să lucreze la Google.

Chloe Bridgewater, o fetiţă din Marea Britanie, îşi doreşte să lucreze la Google. E adevărat, are şi aşteptări tipice pentru un copil de vârsta ei (să lucreze într-o fabrică de ciocolată şi să fie campioană olimpică la înot), dar pentru prima opţiune de pe lista ei chiar a făcut ceva concret - a trimis o scrisoare conducerii gigantului online, singura scrisoare pe care a scris-o vreodată în afară de cea adresată lui Moş Crăciun.

Chloe i-a anunţat astfel pe cei de la Google că vrea să lucreze pentru ei.

"Dragă şef al Google", şi-a început ea scrisoarea. "Numele meu este Chloe şi când voi fi mare mi-ar plăcea să mă angajez la Google", a scris fetiţa.



Ideea i-a venit după ce l-a întrebat pe tatăl său ce i-ar fi plăcut să lucreze dacă nu ar fi vândut piese de frigidere. Acesta i-a răspuns că i-ar fi plăcut să fie angajat la Google şi i-a arătat câteva imagini cu sediul din Silicon Valley. Când a văzut imaginile, micuţa a simţit că acolo îşi doreşte să ajungă în viitor şi, încurajată de părinţi, le-a scris celor de la Google.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod