Nuditate, sex explicit și scena cu tamponul: Ce n-o să vezi în "Cincizeci de umbre ale lui Grey"


În plus, filmul nu va avea nici imagini detaliate. În cartea sa, E.L. James descrie foarte detaliat scene de sex oral şi de masturbare. Ea o evocă pe Anastasia devenind subiectul unui tratament special, cu o jucărie sexuală care include bile de argint, şi redă senzaţia pe care acestea i-o oferă.
Deşi filmul este interzis persoanelor sub 18 ani, e clar că producătorii nu puteau introduce asemenea imagini fără ca pelicula să fie considerată porno. Aşa că nu aveau niciun interes să forţeze nota.

Cartea trebuie să te bage în pantofii Anei pentru a simţi experienţa ei, filmul nu trebuie să facă asta. E un mediu complet diferitproducătorul Michael De Luca
În plus, multe dintre scenele detaliate de sex nu se vor regăsi în film. Cu toate că "Fifty Shades Of Grey" este, la origine, o poveste de dragoste, adevăratul motiv pentru care se bucură de atâta succes îl reprezintă scenele de sex, punctează Daily Mail. Aşa că atunci când s-a auzit că atâta material erotic a rămas pe dinafară, foarte mulţi au comentat critic. "Am dorit să ne adresăm unei audienţe cât mai largi cu putinţă fără să-i lezăm pe unii. Nu am vrut să facem ceva grotesc, urât, explicit", a declarat pentru The Guardian actorul Jamie Dornan. Cu toate acestea, filmul are cel puţin 20 de minute de sex din totalul de 120, ceea ce oricum este enorm în comparaţie cu cele mai îndrăzneţe filme artistice de până acum.

Chiar şi autoarea seriei a declarat că aşteptările sunt prea mari în privinţa scenelor de sex din film. "Oamenii care n-au citit cărţile ar putea fi surprinşi că nu vor vedea atât de mult sex la cinema, dar asta e din cauza presei, care a relatat punând accentul pe senzaţional. Sunt sigură că milioanele de fani care au citit trilogia vor şti că este destul sex", a spus E. L. James pentru Variety.

Deşi mulţi se gândesc că filmul nu poate atinge nivelul cărţii, regizoarea Taylor-Johnson e convinsă că oamenii vor fi mulţumiţi. Ea a dat asigurări, într-un interviu pentru revista citată, că nu vor vedea în niciun caz un fel o versiune îndulcită a cărţii: "E un film de Hollywood, dar va fi destul de extrem pentru acea lume. Este destul de explicit sexual, pentru că, să fim serioşi, ştim toţi despre ce e vorba în carte. E un jurnal sexual."

În fine, scriitoarea E. L. James, despre care s-a scris că a avut multe dispute cu producătorul şi cu regizoarea filmului în legătură cu renunţarea la multe scene de sex, a declarat că tot ce a rămas este în măsură să ofere suficientă satisfacţie celor care au apreciat cartea. "Nu tot ce am văzut a fost scos, aşa că, mda, cred că a fost interesant".

Până la premiera care e tot mai apropiată, cuvintele autoarei celui mai de succes roman erotic din literatura modernă trebuie luate ca o garanţie. Apoi, filmul îşi va juca singur cartea sa.


Cumpără bilete la acest film și asigură-ți locul în sală!

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod