Fiul Antoniei cu Velea, cel mai mediatizat bebeluş. 7 fotografii în care apare!

La sfârşitul anului trecut, Antonia a născut cel de-al doilea copil al ei şi primul pe care îl are cu Alex Velea. Deşi toată lumea credea că pe micuţ îl va chema Andrei, deoarece Smiley va fi naşul său, imediat după ce băieţelul a venit pe lume, Velea şi-a tatuat pe corp numele Dominic.

În primele fotografii apărute pe internet cu bebeluşul, acesta avea mereu faţa ascunsă, deoarece Antonia şi Alex Velea au apărut pe coperta revistei Viva alături de cel mic, iar până atunci nu aveau voie să ofere nicio poză cu Dominic.

După ce revista a apărut pe piaţă, pe internet au început să apară şi fotografii necenzurate cu cel mai mediatizat bebeluş din România. Dominic a ajuns în centrul atenţiei nu neapărat pentru că este fiul a două dintre cele mai mari vedete din ţara noastră, ci pentru faptul că Antonia, deşi i-a dăruit un copil lui Alex Velea, încă este căsătorită cu Vincenzo Castellano.



Pe 27 februarie, ea trebuie să se prezinte la procesul privind custodia fetiţei pe care o are cu italianul.

Cum data la care este procesul se apropie, Ciro Castellano, socrul cântăreţei, a lansat un nou atac la adresa Antoniei.

„Antonia nu mă mai interesează, e un subiect închis pentru noi. Eu nu mai comunic cu ea, nu am ce să vorbesc. Mi-a fost dragă, am ajutat-o, niciodată nu am primit un mulţumesc. M-am săturat de situaţia asta, e obositor. Femeia a plecat de acasă, a lăsat un soţ şi un copil, ce să mai zic? Are dublă personalitate, a jucat teatru, asta e realitatea. Nu s-a ajuns la niciun numitor comun, dar nu din cauza noastră.
Noi am fi închis de mult capitolul acesta, dar ea are nevoie de succes, de publicitate. Dacă vrea publicitate, mergem înainte! Să fie sănătoasă. Nu mai vreau ceartă, nu mai vreau nimic, vreau să terminăm odată pentru totdeauna cu femeia asta“
, le-a spus Ciro jurnaliştilor de la ziarul Ring.

9 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod