Mama multi-tasking: Își alăptează copilul în timp ce face yoga


Tânăra mamă a povestit cum a continuat să facă yoga în timp ce era însărcinată cu Maramaylee: "Yoga a fost singurul mod în care am supraviețuit acestei sarcini. M-a ajutat mereu să mă simt mai bine și să fac față fiecărei zile cu un chip proaspăt. M-a ajutat și să-mi întăresc încrederea în corpul meu și în capacitatea de a crește o viață, să rămân în linie cu nevoia mea de refacere (...). Yoga în timpul sarcinii mi-a dat o legătură cu fiica mea pe care n-am mai trăit-o înainte."  

Carlee spune că a întâmpinat reacții amestecate când a început să posteze pe Instagram imagini în care apare alăptând în poziții de yoga, dar spune că asta nu contează atât de mult pentru ea cât faptul că a devenit o parte importantă din experiența sa de mamă.

"Mă ajută să arăt puterea unei mame care poate face lucruri mari pentru ea însăși și pentru familia sa în același timp", a explicat ea.

"Multitasking-ul este minunat, dar nu cred că trebuie folosit tot timpul și pentru orice. Nouă tot ne place să ne hrănim în timp ce ne privim una în ochii celeilalte. Așa cum spun mulți, sunt lucruri bune și lucruri rele care pot fi spuse despre orice. Ce contează este ce crezi tu și cum te simți pentru că-ți place viața așa cum o ai, nimeni nu poate face asta pentru tine", a mai spus Carlee.

Dacă ați observat că fetița e cam mare pentru a mai fi alăptată, Carlee are o explicație și pentru asta, spunând că nu se aștepta să-și mai alăpteze fiica după ce aceasta a împlinit doi ani: "O voi alăpta atât timp cât îi face plăcere și ne vom bucura amândouă de experiența asta.
Acum fiica mea încearcă și ea să facă yoga când mănâncă, e destul de distractiv (...) Când facem yoga, sunt câteva momente în care ne oprim, respirăm și credem."


Carlee încheie cu o promisiune: "O să fac yoga chiar dacă-mi e greu ca mamă, ceea ce se întâmplă în fiecare zi. Nu e întotdeauna perfect sau ușor, dar am nevoie de ea ca să supraviețuiesc și ca să mă dezvolt."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod