Mama de 42 de ani şi fiica ei, de 19 ani, arată ca două surori: „Oamenii cred că suntem gemene“

Jazz şi mama ei, Georgie, sunt deseori luate drept surori


"Întotdeauna mi s-a părut că semănăm la faţă, dar când a slăbit atât, poţi vedea clar asemănarea. S-a simţit mult mai încrezătoare după ce a dat kilogramele jos, aşa că s-a îmbrăcat mai bine, a ajuns să-mi folosească garderoba", a explicat fiica ei. "De fiecare dată când mergem la aeroport suntem întrebate dacă suntem surori, iar de o dată sau de două ori am fost întrebate dacă suntem gemene"
, adăugă Jazz.

După operaţie, a devenit dificil şi pentru Jason, soţul Georgiei şi tatăl lui Jazz, să le deosebească.

"Tata spune că semănăm foarte mult acum. Când ea s-a operat, ne-a zis că nu mai ştie să ne deosebească, mai ales că avem vocea la fel şi asta nu-l ajuta deloc", povesteşte tânăra.

Cele două "surori" stârnesc deseori atenţia bărbaţilor, dar Georgie insistă că toată atenţia ei se îndreaptă spre fiica sa, scrie Daily Mail. "Am observat că se uită mulţi după ea. Ea spune că şi după mine se uită destui, dar n-o cred", glumeşte femeia.

La urma urmei, e femeie măritată şi îşi iubeşte soţul.

Sunt căsătoriţi de la 18 ani. Iar Jazz a avut şi ea noroc în dragoste; anul viitor se va mărita cu loodnicul ei, Michael.

Conştientă că aspectul ei fizic poate stârni invidia multor femei, Georgie spune că nu există o formulă magică. "În afară de operaţia de micşorare a stomacului nu am făcut niciun tratament estetic. Fără Botox şi alte chestii de genul ăsta. Folosesc produse din gama franceză Yon-Ka de îngrijire a pielii", explică ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod