tigru

Locatarul tărcat: Un pui de tigru respins de mama lui creşte în dormitorul unui cuplu

O familie din Germania are un nou membru, mai puțin obișnuit. Saad Rose și soția sa, Monica Farell, au adoptat un pui de tigru care fusese respins de mama sa ce aparține unui circ.

Născută în urmă cu patru luni în timpul unui popas al unui circ ambulant în zona insulei Ruegen din nordul Germaniei, femela de tigru siberian botezată Elsa și-a găsit însă un nou cămin la un parc de animale din Mecklenburg — Pomerania Inferioară, informează DPA, citată de Agerpres.

"În căminul nostru au fost deja crescuți un leu și un tigru. Animalele sunt ca niște membri ai familiei noastre"
, a declarat Saad Rose, care conduce parcul pentru animale alături de soția sa, Monica Farell.

tigri?or

Elsa nu este singură în noua sa casă. Alți 13 tigri și 5 lei trăiesc în parcul aflat în apropiere de Marea Baltică, în localitatea Dassow. "E o slujbă cu normă întreagă, ca și cum ai avea grijă de un copil", a mai spus Farell pentru DPA.

În martie, Elsa va fi mutată din dormitorul pe care îl ocupă în prezent în casa cuplului într-o zonă închisă a parcului de animale.

Elsa

Tigrii siberieni fac parte din cea mai mare specie de feline din lume ajungând la maturitate la circa 200 de kilograme și peste doi metri lungime.



În prezent, există mai mulți tigri siberieni în captivitate decât în libertate.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod