Dragostea e peste tot: 15 imagini amuzante cu momentele de tandreţe ale animalelor

Animalele seamănă în multe privinţe cu oamenii, chiar mai bine decât ne aşteptăm. Aceste imagini dovedesc că şi ele simt iubirea şi au momentele lor de tandreţe.

Doar pentru că noi, oamenii, ne considerăm superiori şi animalele nu vorbesc nu înseamnă că acestea nu ştiu să se bucure de viaţă. Ne seamănă în multe privinţe şi de multe ori ne uimesc cu abilităţile lor inegalabile. Încă mai avem de învăţat multe lucruri despre aceste fiinţe, încă mai păstrează secrete şi mistere de nepătruns pe care ştiinţa încă nu le poate explica.

Nu trebuie, însă, să fii savant pentru a observa că necuvântătoarele fac deseori lucruri de care ne credem capabili doar noi, civilizaţia supremă de pe Pământ.

Iubirea nu-i doar pentru oameni - chiar şi în lumea animalelor, unde stăpâneşte "legea junglei", a celui mai puternic, dragostea îşi face loc.

Aceste imagini amuzante selectate de Bright Side ne arată că viaţa nu înseamnă doar luptă, prădători şi învinşi, ci şi bucurie, plăcere, iubire şi speranţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod