„Latina Barbie“, femeia cu cele mai multe operaţii estetice din America Latină

Latina Barbie
Obsedată de perfecţiune, "Latina Barbie" a trecut la operaţii estetice extreme


Aspectul său fizic, cu bustul imens, fundul uriaş şi talia subţire a făcut-o celebră în toată lumea. Modelul are peste 80.000 de admiratori pe Instagram, care o laudă constant pentru felul în care arată.

Dar celebritatea pe care şi-a construit-o cu zeci de operaţii a venit cu un preţ: Aleira suferă de infertilitate, iar injecţiile cu biopolimer îi pot ataca oricând sistemul nervos. "Nu e ceva ce aş recomanda oricui să-şi bage în corp", spune medicul estetican Lilia Hernandez, din Mexico City. "Intervenţia cu bisturiul este traumatizantă pentru organism şi atâtea operaţii într-un timp atât de scurt nu este o idee bună", precizează doctorul.

Aleira recunoaşte că mulţi o critică şi o consideră grotescă, o "aberaţie", dar ea se bucură de atenţie, pozitivă şi negativă. "Când sunt lângă nevestele şi iubitele lor, bărbaţii spun că-s urâtă. Dar când sunt singuri vor să se pozeze cu mine şi îmi spun că sunt frumoasă", explică ea.

"Doar femeile care nu îşi permit să fie ca mine mă critică. Orice femeie ar trebui să-şi facă o operaţie estetică pentru a arăta mai bine. O schimbare fizică creşte respectul pentru sine al femeii şi în plus o face să arate mai bine"
, susţine modelul. "Trăim într-o lume în care orice om poate să-şi schimbe corpul cum vrea. Sunt în căutarea perfecţiunii şi sunt mai aproape cu fiecare operaţie", îşi explică Aleira obsesia.

Iubitul său, avocatul mexican Julian Quintero, o compară cu o maşină sport europeană. S-au cunoscut când el a scăpat-o de problemele cu viza, când a fost depistată că stătea ilegal în Mexic şi sunt împreună de trei ani. "Fiecare parte din ea a fost lucrată şi retuşată până când a atins perfecţiunea", spune Quintero.

Deşi corpul ei sugerează contrariul, Aleira se declară o feministă convinsă. "Feminismul e un cuvât urât aici în Mexic. Rolul femeii într-o relaţie este să arate bine, să fie impecabilă, să se asigure că nicio femeie nu-i fură bărbatul."

Mare admiratoare a vedetei de show burlesc Dita von Teese, fostul model Playboy îşi promovează acum show-ul în America de Nord, unde speră să aibă succes. Repertoriul ei constă dintr-o singură piesă, "Andas Por Allí", pe care ea o interpretează lângă ringurile de lupte cu cocoşi, unde îşi fac veacul beţivii şi drogaţii din pleava socială mexicană, scrie Daily Mail.

Şi Aleira nu se opreşte aici - vrea să-şi mai facă operaţii. "Toată viaţa mea am făcut bani cu corpul meu. Nu ştiu care va fi următoarea operaţie. Acum e momentul meu de glorie, gândiţi-vă cum voi arăta peste 20 de ani. La 50 de ani cu talia asta subţire şi cu sânii mei imenşi? O să fiu ridicolă!", prevesteşte ea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod