Schimbare extremă: Cum a ajuns Donatella Versace o păpușă de plastic, urâțită de Botox

Celebra creatoare de modă, în vârstă de 59 de ani, a avut o apariție îngrozitoare în această săptămână, la aeroportul din metropola braziliană Sao Paulo.

La un pas de pragul celor 60 de ani, Donatella Versace a încercat, se poate spune și asta, tot ce se putea ca să dea înapoi timpul și să rămână tânără. Dar totul e doar o iluzie. Strădaniile ei n-au dat rezultatul dorit, iar chipul Donatellei a început să scoată la iveală toate intervențiile forțate pe care designerul le-a făcut.

Marți, când designerul și-a făcut apariția în aeroportul din Sao Paulo, fotoreporterii au crezut că-i pică fața. La propriu! Din cauza căldurii și a oboselii, chipul ei deformat de operații și de injecțiile cu Botox se umflase, iar buzele păreau că sunt pe punctul de a exploda.



Îmbrăcată într-un costum cu imprimeu model leopard și cu o eșarfă neagră, lungă, petrecută după gât și atârnând până dincolo de genunchi, Donatella a întors toate privirile după ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod