Schimbare extremă: Cum a ajuns Donatella Versace o păpușă de plastic, urâțită de Botox

Fotografiile publicate de ziarul citat atestă metamorfoza incredibilă pe care a înregistrat-o chipul Donatellei. Dacă în 1998 ea arăta foarte bine, patru ani mai târziu pe fața sa apăreau deja primele semne ale intervențiilor estetice suferite.

După încă trei ani, în 2005, buzele sale erau exagerat de mărite, însă situația încă mai părea că poate fi remediată. În 2011, însă, evoluția negativă era tot mai vizibilă, iar acum chipul creatoarei de modă este un eșec al chirurgiei estetice. 

Donatella Versace nu și-a ascuns niciodată preferința pentru operațiile estetice.

În 2012, ea a mărturisit într-un interviu că a folosit botox în trecut, doar "numai în zona feţei, nu pe trup".

Potrivit creatoarei italiene, aspectul tineresc al fizicului ei reprezintă "rezultatul unei munci din răsputeri". "Cum reuşesc să mă menţin tânără? Nu aţi auzit încă? Dorm în fiecare noapte într-o ladă frigorifică", a spus Donatella Versace.

Ea a dezvăluit, totodată, că este bună prietenă cu Miuccia Prada, nepoata lui Mario Prada, fondatorul casei care îi poartă numele.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod