Cum ar arăta copiii unor cupluri celebre din filme: Jack și Ross din „Titanic” ar fi avut o fiică superbă!

Poveștile de dragoste din filme ne impresionează și ne rămân în minte mult timp. Chiar dacă personajele principale ajung sau nu să formeze până la final un cuplu fericit.

La fel ca în basme, acel happy end și „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” lasă loc de interpretări și ne îndeamnă să ne imaginăm cum ar fi arătat viețile personajelor noastre îndrăgite dacă filmul sau serialul ar fi continuat. De exemplu, câți copii ar fi avut și cu cine ar fi semănat?

Citește și: Tom Cruise, o nouă victimă a operațiilor estetice? Starul are fața umflată și este dificil de recunoscut


Ne îndrăgostim adesea de cuplurile faimoase din filme și ne dorim să depășească toate obstacolele, să ajungă într-un final împreună și să aibă copii, exact ca în basme. Până la urmă, filmele nu sunt altceva decât basme moderne, care repetă iar și iar aceleași teme, dar sub o altă formă.

Cei de la brightside.me au fost curioși să afle cum ar arăta copiii unor cupluri faimoase din filme și s-au folosit de Photoshop pentru a afla.


Descoperă în galerie rezultatele uimitoare pe care le-au obținut.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Octombrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod