Cum să obții un look young & fresh cu Notino Pastel Collection

Indiferent cât de bună a fost Mama Natură cu noi și ne-a oferit un ten minunat, întotdeauna există loc de mai bine.
Din păcate, tenul foarte luminos și odihnit cu care ne trezim dimineața nu rezistă prea mult pe parcursul zilei. Așadar, trebuie să îi venim în ajutor cu o alimentație sănătoasă și hidratare cu ajutorul apei și al cremelor hidratante. Pe lângă toate acestea, avem nevoie, desigur, și de machiaj.

Nu vă speriați! Nu este vorba de un machiaj complicat, ci doar de câteva trucuri care sunt la îndemâna oricui și care fac tenul luminos, neted și fresh ca roua dimineții. Când vedem un ten perfect ne gândim automat la un makeup foarte elaborat și avem impresia că, dacă nu suntem makeup artiști, nu o să reușim să-l avem niciodată așa. 

Nu este atât de complicat! În ultimii ani, după cum probabil ați remarcat, se promovează foarte mult aspectul natural. De când mă știu, am tot așteptat ca această epocă a naturalului să înflorească și să nu mai stăm stresate de o tonă de machiaj. Întotdeauna am folosit puțin makeup, suficient cât să am tenul uniform și genele rimelate ca să-mi accentueze ochii. 
 
 

Folosesc geanta pentru cosmetice de la Notino Pastel Collection, care mi se pare cea mai practică și cu cel mai rafinat aspect din câte am avut. Pentru produsele pe care le folosesc la machiajul de zi cu zi, nu am nevoie de ceva extrem de încăpător, ci doar un kit travel size care să conțină doar accesoriile necesare, pentru că, veți vedea în cele de mai jos, nu folosesc foarte multe.

Iată ce cuprinde trusa mea și care sunt pașii pe care eu îi urmez de fiecare dată pentru a obține un look young & fresh cu Notino Pastel Collection:


Pasul Zero


Așa îmi place să spun primului pas din pregătire care presupune să-mi leg părul pentru că urmează să aplic produse de hidratare și makeup până la linia părului. Eu folosesc elasticele din colecția Pastel de la Notino pentru că, fiind moi, nu lasă urme pe păr și mai folosesc o clamă pentru breton. Dacă aveți părul mai scurt și nu poate fi prins în coadă, atunci vă recomand o bentiță.

Îmi curăț tenul și îl hidratez

 


Folosesc apa micelară sau o spumă de curățare pentru a îndepărta machiajul (seara, la culcare) sau impuritățile de peste noapte (dimineața, când mă pregătesc pentru o nouă zi). 

După curățare, aplic apa termală pentru a readuce pH-ul pielii la valorile naturale și apoi o cremă hidratantă de zi, preferabil cu acid hialuronic.

Fondul de ten

 


Îmi place să folosesc un fond de ten cu acoperire medie și textură lejeră. 

Secretul meu constă în a-l aplica cu burețelul special de makeup din colecția Pastel de la Notino. De ce? Pentru că este făcut dintr-un material moale ce nu lasă pete, nu încarcă tenul și, în plus, carcasa lui are o oglindă în care te poți retușa oricând. Burețelul se umezește puțin înainte de a aplica fondul de ten, tocmai pentru a nu folosi o cantitate mare de produs. Se spală cu apă călduță și săpun după fiecare utilizare.

Blush și Iluminator

 


După ce am uniformizat tenul, aleg pensula rotundă din travel kitul Notino Pastel pentru a aplica blush-ul și pudra. Pentru efectul young folosesc culoarea roz sau piersică, iar la final aplic cu pensula plată iluminatorul pe pomeți. Pentru iluminarea colțurilor ochilor pensula mică din kit este perfectă!

Ochii și sprâncenele


Foarte important! Ca machiajul să arate complet, oricât de simplu ar fi acesta, aplic un strat de rimel iar după un minut, aplic încă un strat doar pe vârfurile genelor. Sprâncenele le periez pentru a le curăța de resturile de machiaj și le conturez folosind pensula teșită din kit.

Aceștia sunt pașii și rutina mea pentru un machiaj de zi cu zi fresh, cu care tenul meu arată young. Chiar și în zilele cele mai aglomerate am timp să-l fac pentru că realizarea lui durează doar câteva minute, iar peste zi, dacă simt nevoia să-l împrospătez, kitul travel size Notino Pastel și oglinda compactă care intră în orice poșetă fac totul mult mai simplu.

Am studiat cosmetica la IES SANTIAGO HERNANDEZ în Spania și m-am specializat la Institutul Pond’s. Îmi place să scriu despre asta pentru că îmi doresc ca toate femeile să aibă grijă corect de tenul lor.
Am studiat cosmetica la IES SANTIAGO HERNANDEZ în Spania și m-am specializat la Institutul Pond’s. Îmi place să scriu despre asta pentru că îmi doresc ca toate femeile să aibă grijă corect de tenul lor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod