The Favourite

Filmele romantice ale lui 2019. Când și unde le vedem

Joueurs/Treat Me Like Fire

premiera în cinematografele din România pe 17 mai

Viața Ellei (Stacy Martin) se schimbă complet odată ce îl întâlnește pe Abel (Tahar Rahim). Întâi un pariu, relația lor se va transforma curând într-o pasiune devorantă. Regizoarea filmului, Marie Monge, a fost nominalizată pentru această producție la premiul Caméra d'Or, anul trecut, la Cannes.

 

Border/La graniță

premiera în România este pe 21.06.2019

Tina, un ofițer de vamă de o eficacitate incredibilă, este recunoscută pentru simțul ei infailibil. Practic, e ca și cum ar mirosi vina ori intențiile ascunse.

Însă când Vore, un tip suspect, trece prin fața ei, capacitățile sale sunt puse la încercare pentru prima dată. Tina știe că Vore ascunde ceva, dar nu poate identifica ce anume. Mai rău, simte și o atracție bizară față de el. În timp ce dezvoltă o relație specială cu el, Tina își descoperă, în sfârșit, adevărata identitate.


L'homme fidèle/A Faithful Man

premiera în România este pe 20.09.2019

Cu o distribuție atrăgătoare, compusă din Laetitia Casta și Lily-Rose Melody Depp, ce îl flanchează pe Louis Garrel, filmul prezintă o poveste de dragoste cu despărțiri și încercate împăcări. Un triunghi amoros, o crimă, femei frumoase sunt ingredientele acestui film.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod