The Favourite

Filmele romantice ale lui 2019. Când și unde le vedem

Oh, Ramona!

premiera în cinematografele din România pe 15.02.2019

Oh, Ramona! urmărește transformarea lui Andrei (Bogdan Iancu) dintr-un adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere. Comedia Oh, Ramona!, adaptarea pentru marele ecran a cărții „Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, va avea avanpremiera specială joi, 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților.

Se va lansa în cinematografele din toată țara pe 15 februarie. Regia este semnată de Cristina Jacob, realizatoarea popularelor comedii Selfie și Selfie 69.

 


The Favourite

premiera în cinematografele din România pe 22.02.2019

The Favourite (film cu zece nominalizări la Oscar 2019) face portretul amuzant al unei regine dezaxate (jucate de Olivia Colman), care își seduce domnișoarele din suita regală (jucate de Emma Stone și Rachel Weisz). Toate cele trei actrițe au primit nominalizări la Oscar, iar grecul Yorgos Lanthimos care semnează regia este unul din cei trei regizori non-americani nominalizați anul acesta la Oscar.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod