Surprize de 1 iunie

In plus, incepand cu ora 12.00, la aceasta sarbatoare isi vor face aparitia Liana Stanciu, impreuna cu reprezentantii campaniei "Inima Copiilor pentru Marie Curie", care iti vor aminti cat de importanta este sanatoatea celor mici si-ti vor spune ce poti face tu ca sa ajuti.

Gabi Szabo, Otilia Badescu, Diana Oprea, Andreea Raducanu si Monica Rosu te asteapta, alaturi de cel mic, la cea de-a patra editie a Arenelor de Joaca. Evenimentul, care se va desfasura sambata, 30 mai, in Parcul Herastrau, are ca scop constientizarea importantei sportului in viata fiecaruia dintre noi.
Copiii vor avea acces la mai multe zone de joaca, unde se vor derula, simultan, jocuri si concursuri. Va exista, de asemenea, o zona de cros, o pista atletica, panouri de escalada, cosuri de baschet si un fileu de badminton.

In continuare, trebuie sa-ti spun ca, un alt loc in care-ti poti duce puiul este Muzeul National de Arta al Romaniei. Aici s-a pregatit un program special de 1 iunie, intitulat "Joaca-te la Conu' Zambacu. Pictopoezii pentru copii". Participarea se face pe baza de programare la telefonul 021.314.81.19 sau la e-mail angelica@art.museum.ro, iar intrarea este libera pentru copii.

Dar sa nu-ti imaginezi ca numai in Capitala sunt organizate evenimente pentru cei mici, de ziua lor.
Daca esti la Iasi poti merge la Moldova Mall, acolo unde va fi instalat "Castelul veseliei". Pe tot parcursul weekend-ului va avea loc un program de spectacole, muzica, magie, prezentari de moda, concursuri tematice, un targ de carte dedicat piticilor, un atelier de creatie in lut si o expozitie tematica - "Vrajitorul din Oz".

Toti copii prezenti se pot inscrie pe loc la concursuri si pot castiga una dintre cele trei biciclete, diverse jucarii si cadouri special pregatite de Moldova Mall pentru acest eveniment.

In cadrul spectacolelor din 31 mai vor participa 200 de copii pregatiti de profesoara Anca Apetroaiei de la Palatul Copiilor si de la Academia Show.
In deschidere vor prezenta cateva momente de dans 35 de copii cu dizabilitati, coordonati de Fundatia "Star of Hope", organizatie ce are ca obiectiv reabilitarea acestor copii.

La Timisoara se desfasoara Cupa Danone, cel mai important campionat de fotbal pentru copii de 10 - 12 ani din Romania. Cele 21 de echipe inscrise in marea competitie se vor alinia la start duminica, 31 mai 2009, la ora 9:00 pe Stadionul CFR si vor concura pentru castigarea titlului de campioana a Timisoarei. Echipa castigatoare va reprezenta orasul in Finala Nationala a Cupei Danone pentru a-si disputa, alaturi de celelalte trei finaliste, calificarea in Turneul Mondial Danone Nations Cup.

Alina Manole & Square Moon Band
ajung, pe 1 iunie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau.
Ei vor sustine un concert caritabil pentru strangerea de fonduri pentru copii din centrul asociatie DOWN SINDROM - Cehu Silvaniei.
28 Mai 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod