Cine cu cine s-a sarutat dupa Oscar ?

Angelina Jolie si Brad Pitt s-au sarutat pentru ca se iubesc, Mickey Rourke cu Sean Penn doar pentru ca primul era bine “aburit” cu whisky, iar Meryl Streep cu Sophia Loren pentru ca sunt bune prietene.
Angelina Jolie si Brad Pitt s-au sarutat pentru ca se iubesc, Mickey Rourke cu Sean Penn doar pentru ca primul era bine “aburit” cu whisky, iar Meryl Streep cu Sophia Loren pentru ca sunt bune prietene. Inca se mai cerceteaza de ce Penelope Cruz a pupat cu asa foc trofeul...

Cu statueta sau fara, vedetele prezente la decernarea Premiilor Oscar au avut parte apoi de o extraordinara petrecere Vanity Fair la Sunset Tower Hotel. Cu o cupa de sampanie in mana sau cu un pahar de whisky, dupa preferinte, actorii au scapat de inhibitii si de stresul de a se afla in fata camerelor, si au petrecut ca intre prieteni.

Unii le-au aratat colegilor chiar mai multa afectiune decat ar fi fost nevoie intr-un loc public...

BRAD PITT & ANGELINA JOLIE


Ramasi singuri dupa mult timp, fara cei sase copii, Brad si Angelina au hotarat sa considere Premiile Oscar o excelenta ocazie pentru a-si da o intalnire romantica. Si, ca la orice intalnire, dupa film (adica Oscar), s-au imbratisat si sarutat cu tandrete la petrecere.  

JOHN MAYER & JENNIFER ANISTON


Bineinteles ca Jennifer Aniston nu se putea lasa mai prejos.

Asa ca l-a luat pe iubitul ei, cantaretul John Mayer, si s-au asezat pe o canapea, intr-un colt mai retras al salii, doar pentru ca bliturile aparatelor de fotografiat sa-i prinda soptindu-si vorbe de amor printre saruturi tandre.

Sau poate ca ar fi procedat la fel chiar daca nu ar fi fost in aceeasi locatie cu Bradgelina.   


MICKEY ROURKE & SEAN PENN


De necaz ca nu a primit trofeul pentru "Cel mai bun actor", Mickey Rourke a dat peste cap mai multe sticle decat ar fi permis “eticheta” unei petreceri de asemenea factura.

A incercat s-o pipaie apoi pe Jessica Alba si l-a pupat cu foc pe Sean Penn, cel care i-a "suflat" statueta, ca dovada ca nu ii poarta pica.

Daca a facut si alte gafe, cel putin nu au fost surprinse de fotoreporteri.  

  



MERYL STREEP & SOPHIA LOREN


Prietene de ani buni, Meryl Streep si Sophia Loren s-au pupat pe covorul rosu si apoi, la petrecere, au profitat de timp pentru a depana amintiri.

Cu doar cateva ore mai devreme, Sophia Loren anuntase extrem de fericita nominalizarea lui Meryl Streep la premiul pentru “Cea mai buna actrita”.
 

PENELOPE CRUZ & OSCAR

Castigatoare a titlului de “Cea mai buna actrita - rol secundar”, Penelope Cruz nu s-a despartit nicio secunda de trofeul – primul din viata ei – castigat in urma interpretarii din filmul “Vicky Cristina Barcelona”.

Statueta a fost pupata de zeci de ori de catre focoasa actrita.

“A lesinat cineva pe aici? Daca nu, cred ca o sa fiu prima”, declarase Penelope Cruz, emotionata, cand i s-a inmanat trofeul.
25 Februarie 2009
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bagamare.ro pe 27 Feb 2009, 14:27
    articol

    bai ce titluri mai bagati si voi, numai din astea de senzatie.

    0
    0

  • ELENA pe 27 Feb 2009, 07:48
    atentie

    Voi nu ati citit cu atentie articolul. Nu a spus nimeni ca Mikey Rourke a primit trofeul. Fiti mai atente inainte de a comenta

    0
    0

  • sabina.nicolae pe 26 Feb 2009, 10:33
    sorry

    Asa este, nu Mickey Rourke a primit trofeul. Corectat. Multumim pentru ca ne-ati atras atentia.

    0
    0

  • marilena pe 26 Feb 2009, 02:14
    mai multa atentie!!!

    Nu a primit Mickey R. trofeul ! Au fost nominati Mickey R.si Sean Pean pt. oscar ca "cel mai bun actor",premiul la primit Sean Pean pt. Harvey Milk in Milk , mai multa atentie in ceea ce scrieti, nu ar strica!!!

    0
    0

  • Moni pe 26 Feb 2009, 01:35
    Error

    Nu a fost Mickey Rourke cel care a castigat trofeul pentru cel mai bun actor, ci Sean Penn.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod