Uscatorul de rufe de la Electrolux

Datorita programului pentru rufe delicate, uscatorul de rufe Electrolux poate usca articole din lana, material sintetic sau incaltari sport.
Datorita programului pentru rufe delicate, uscatorul de rufe Electrolux poate usca articole din lana, material sintetic sau incaltari sport.

Si pentru ca stii cat de neplacut este sa astepti pana se usuca incaltarile sport, Electrolux iti pune la dispozitie raftul de uscare cu ajutorul caruia incaltarile vor fi gata de purtat in doar cateva ore.

Uscatorul de rufe Electrolux este dotat cu un program de "refresh" destinat hainelor. Astfel, poti indeparta mirosul de fum fara sa fie nevoie sa mai spali hainele purtate o singura data, poti reduce cutele de pe tricouri, jachete din lana sau tesaturi delicate.
Miscarea bi-directionala a tamburului previne amestecarea rufelor, ceea ce duce la o performanta de uscare mai buna si un grad de sifonare redus.

Uscatorul de rufe cu condensare te ajuta sa reduci consumul de energie, deoarece poate degaja caldura in incaperea in care se afla. Sistemul de condensare transforma umezeala in apa ce este colectata intr-un rezervor dotat cu un indicator luminos pentru a va avertiza cand trebuie sa il goliti.

Vestea buna este ca apa obtinuta in urma procesului de uscare a rufelor este apa distilata ce poate fi utilizata la fierul de calcat.
Ca accesoriu optional, este disponibil un furtun pentru evacuarea apei acumulate in rezervor.

Deoarece este dificil sa apreciezi perioada de timp necesara pentru uscarea unui articol de imbracaminte, uscatorul Electrolux este dotat cu senzori electronici. Acestia masoara umiditatea din tesatura si programeaza finalizarea uscarii in momentul in care se ating valorile corecte.

Si pentru ca rufele se sifoneaza foarte repede cand sunt usor calde, uscatorul Electrolux finalizeaza ciclul de uscare prin dispersarea unui flux de aer rece, timp de circa 10 minute.


In magazinele partenere poti gasi urmatoarele modele de uscatoare Electrolux Electrolux:

  • EDC67550W - 1.749 lei;
  • EDC77570W - 1.999 lei;
  • EDI97170W - 3.799 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod