Cele mai amuzante fotografii de nuntă. 50 de imagini pe care mirii ar vrea să le uite

Oameni mulți, alcool mult, oboseală, agitație. Tot acest „cocktail” este responsabil adesea pentru cele mai ciudate și amuzante situații care apar la nunți.
Nu există nuntă fără cel puțin un incident care să lase pe toată lumea cu gura căscată. Fie o mătușă care dansează cu prea multă pasiune ajunge să ia contact cu podeaua, fie un prieten cu prea mult alcool în sânge spune adio inhibițiilor sau un copil care decide că i-a ajuns atâta nuntă și începe să se tăvălească pe jos în biserică. Când îți organizezi nunta, trebuie să fii conștientă că orice faci, nu poți să știi cu ce te alegi în ziua cea mare.
Dacă în momentul respectiv îți ieși din minți și îți vine să plângi de supărare, important este să-ți amintești că peste ani fix aceste momente sunt cele de care îți vei aminti și vei râde cu prietenii și familia pe seama lor.

Fotografii de nunți văd multe și uneori reușesc să surprindă în imagini cele mai ciudate situații. Astfel de fotografii nereușite, amuzante sau de-a dreptul dubioase au devenit virale și circulă de ani buni pe rețelele de socializare. Binînțeles, cu timpul se adaugă și altele, mai ales că în prezent toți nuntașii fac poze.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Iulie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod