Bunicile noastre știau ce este eleganța! Fotografiile de nuntă din trecut care te vor impresiona

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei persoane. Cu atât mai mult pentru tinerele care visează încă din copilărie să poarte o rochie de mireasă senzațională, care să atragă toate privirile.
Acest lucru nu s-a schimbat prea mult de pe vremea bunicilor noastre. Fotografiile de nuntă ale bunicilor lor publicate de userii de pe Reddit, unele vechi și de o sută de ani, ne demonstrează că eleganța femeilor din trecut este inegalabilă.

Rochiile de mireasă pe care le purtau bunicile sau străbunicile noastre rămân în continuare un reper în lumea modei, cele mai multe modele extrem de apreciate în prezent fiind reproduceri ale celor din trecut. De fapt, a apărut de curând trendul de a purta rochii de mireasă moștenite de-a lungul generațiilor. 
 

Citește și: Cele mai ciudate obiceiuri de nuntă din lume 


Dacă aveai senzația că femeile au purtat întotdeauna rochii de mireasă albe, te înșeli.
Este o tradiție relativ recentă, apărută în anul 1840, după nunta Reginei Victoria a Marii Britanii cu Prințul Albert. Victoria și-a dorit o rochie de mireasă albă, deși era ceva neobișnuit pentru acea vreme.

Rochiile albe erau rare pentru că obținerea materialelor textile de un alb impecabil era dificilă și costisitoare, astfel încât numai tinerele din familii înstărite își permiteau să poarte rochii de mireasă albe. Treptat această tendință a devenit o tradiție și a fost adoptată în numeroase țări.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod