Ce e nou la Gaudeamus?

Oferta de carti este extrem de bogata la cea de-a 15-a editie a Targului de Carte Gaudeamus. La eveniment participa peste 400 de edituri, 40% dintre cele inscrise fiind romanesti.

Oferta de carti este extrem de bogata la cea de-a 15-a editie a Targului de Carte Gaudeamus. La eveniment participa peste 400 de edituri, cu tot atatea lansari de carte, dezbateri, conferinte si vernisaje, pe care nu trebuie sa le ratezi.

Pavilionul Central Romexpo va fi deschis pentru pasionatii de lectura pana pe data de 23 noiembrie, timp suficient pentru a trece in revista noutatile editoriale.

Pentru ca stim cat de mult iti doresti sa ajungi la Gaudeamus, sa cumperi cartile pe care ti le doreai de mult sau pe care vrei sa le faci cadou celor dragi, iata care este programul targului:

- miercuri - vineri: 11:00-20:00;
- sambata: 10:00-20:00;
- duminica: 10:00-16:00.


La fel ca anul trecut, accesul se face pe baza unui bilet de intrare, cu exceptia elevilor, studentilor, cadrelor didactice, jurnalistilor si membrilor de uniuni ale scriitorilor, care au acces gratuit, pe baza de legitimatie.

Pretul biletului este de 3,5 lei, insa toate biletele participa la o tombola ale carei premii sunt substantiale. Si, cine stie, in acest fel, ai sansa de a primi un cadou de Craciun inainte de vreme...

Asa cum ne-am obisnuit, o mare parte dintre editurile prezente la targ ofera reduceri substantiale - per ansamblu, discounturile variaza intre 15 si 50% pentru cartile prezentate. Elevii pot gasi manuale la preturi mai mici, iar profesorii, atat manuale sau culegeri, cat si softuri educationale. Cu siguranta, vei gasi carti din toate domeniile, la preturi reduse.
In plus, cosurile de carti se dovedesc a fi o adevarata comoara, datorita pretului extrem de atractiv - fiecare carte costa intre 5 si 10 lei.

Miercuri, 19 noiembrie, Gaudeamus a inceput in forta, cu deschiderea oficiala a Salonului National de Creatie si Inventica pentru Tineret 2008, urmata de vernisajul expozitiei "Leonardo da Vinci - Inventiile unui geniu".

Au urmat lansari de carte, precum si dezbaterea pe tema "Comunismul si fictionalizarea lui", plecand de la romanul "Fantoma din moara", de Doina Rusti, de la Editura Polirom.

Din cea de-a doua zi a targului de carte, 20 noiembrie, printre evenimentele notabile s-au numarat lansarile cartilor "Blocul cas", de Liviu Radu, de la Editura Tritonic, "Un fir de marar si cerul albastru", de Sanda Nitescu (Editura Polirom), dar si "Istoria secreta a Masoneriei", de Tesu Solomovici, de la Editura Tesu.
20 Noiembrie 2008
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anica pe 21 Nov 2008, 13:10
    Regret !

    Va multumesc mult pentru invitatie! Regret amarnic ca nu pot fi prezenta ! Sunt din provincie! Mai am, si o mama, un "bebe" de 88 de ani, care "Nu are aer" daca plec departe de ea ! Am participat, in 2002, la acest targ, din partea EDP, cand mi-am lansat "Manualul de LR pentru straini"! Am vazut ce inseamna "Gaudeamus" ! Stiam ca trebuie sa am bani multi la mine ! Am cumparat tot ce mi-a placut, desi as fi cumparat, si mai multe carti ! Le doresc autorilor si vizitatorilor, tuturor cititorilor imense bucurii spirituale, iar Editurilor, mult succes si ....vanzare.... cat cuprinde! Felicitari tuturora !

    0
    0

  • maryaclaudya pe 21 Nov 2008, 11:16
    pacat

    sincera sa fiu, ii invidiez pe bucuresteni pt ca au ocazia sa participe la acest targ......desi, la cat de putin se mai citeste in ziua de azi......

    0
    0

  • gaudiamus pe 20 Nov 2008, 21:46
    ???

    adevaru e ca nu mai pot sa respir daca nu ma duc la targ

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod