Ce e nou la Gaudeamus?

Vineri, 21 noiembrie 

La jumatatea evenimentului, vineri, Editura Junimea lanseaza o serie de volume, intre care "Sfarsitul inserarii", "Teona", "Cursa rapida", "Ziua magnoliilor viscolite", de Constantin Munteanu, in prezenta autorului, iar Editura Corint prezinta "Galeria oglinzilor negre", de Felician Chiruta, "Iepurele de martie", de Dana Catona, si "Iradierea unei lumi oarecare", de Anna Kalimar.

Radio Romania prezinta lansarea volumului de debut al Elenei Marinescu, "Foamea sufletului", iar Editura Polirom lanseaza cartea "Regasirea intimitatii", de Simona Sora.
De asemenea, Editura Brumar lanseaza trei volume: "Corabia pisicilor galbene", de Diana Corcan, "Yima", de Liviu G. Stan, si "Shinobi", de Mihai Vieru.

Daca esti interesata de mediul international, vineri seara poti participa la seminarul "Multilingvismul si anul european 2008 al dialogului intercultural", care se desfasoara intre orele 14:00 si 19:30, in Sala Cupola.

Programul detaliat al targului poate fi accesat pe site-ul Gaudeamus.

Sambata, 22 noiembrie 

Week-end-ul este, la randul lui, plin de evenimente - si, probabil, vei avea mai mult timp sa te dedici lor.
Sambata continua seminarul "Multilingvismul si anul european 2008 al dialogului intercultural", intre orele 10:00 si 15:00, in Sala Cupola.

Incepand cu ora 10:00, Academia de Studii Economice va face o demonstratie a masterului in sistem e-learning si va organiza un concurs de cultura economica generala, cu premii.

Gaudeamus a pregatit surprize si pentru copii, astfel incat sfarsitul saptamanii poate fi o ocazie excelenta pentru activitati de familie - cei mici se vor distra, in timp ce tu vei vizita standurile, in cautarea cartilor preferate.

Iata cateva dintre evenimentele dedicate celor mici in timpul week-end-ului, organizate de Editura Cartex: Atelierele "Mos Craciun" si "Anotimpurile", lansarea de carte "Calendar de colorat 2009", de Madalina si Sinziana Baranga, expozitia cu lucrari ale ilustratorilor straini, membri ai Asociatiei Internationale a Autorilor si Ilustratorilor de Carti pentru Copii (SCBWI).

In privinta lansarilor, ziua de sambata este plina, mai ales ca organizatorii asteapta si mai multi consumatori de carte. La standul Editurii Curtea Veche, nu trebuie sa ratezi: lansarea volumului "CuMinte la Dalai Lama", de Irina Szasz, in prezenta autoarei, la ora 11:00, precum si lansarea cartii "Regele Scamator Stefan Iordache", de Ludmila Patlanjoglu, de asemenea, in prezenta autoarei, la ora 15.00.

20 Noiembrie 2008
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anica pe 21 Nov 2008, 13:10
    Regret !

    Va multumesc mult pentru invitatie! Regret amarnic ca nu pot fi prezenta ! Sunt din provincie! Mai am, si o mama, un "bebe" de 88 de ani, care "Nu are aer" daca plec departe de ea ! Am participat, in 2002, la acest targ, din partea EDP, cand mi-am lansat "Manualul de LR pentru straini"! Am vazut ce inseamna "Gaudeamus" ! Stiam ca trebuie sa am bani multi la mine ! Am cumparat tot ce mi-a placut, desi as fi cumparat, si mai multe carti ! Le doresc autorilor si vizitatorilor, tuturor cititorilor imense bucurii spirituale, iar Editurilor, mult succes si ....vanzare.... cat cuprinde! Felicitari tuturora !

    0
    0

  • maryaclaudya pe 21 Nov 2008, 11:16
    pacat

    sincera sa fiu, ii invidiez pe bucuresteni pt ca au ocazia sa participe la acest targ......desi, la cat de putin se mai citeste in ziua de azi......

    0
    0

  • gaudiamus pe 20 Nov 2008, 21:46
    ???

    adevaru e ca nu mai pot sa respir daca nu ma duc la targ

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod