Ce e nou la Gaudeamus?

Polirom prezinta cele mai noi aparitii: in seria de autor "Ernest Hemingway" - "Pentru cine bat clopotele"; doua noi titluri in "Performa" - "Un teatru la marginea lumii", de Iulia Popovici, si "Casa dinauntru", de Cristina Modreanu; "Mireasa cu sosete rosii", de Adela Greceanu; "Numele mierlei", de Radu Pavel Gheo; "Orchestra portocalie", de Veronica D. Niculescu.

Aceeasi editura organizeaza si o dezbatere pe tema "Cum se mai simte literatura romana?", moderata de Ovidiu Simonca, intre orele 16:00 si 17:30.

In ceea ce priveste standul Editurii Humanitas, aici vei descoperi mari autori din colectia "Raftul Denisei" si, in plus, poti participa la doua evenimente editoriale de exceptie: lansarea cartii "Scrisori catre fiul meu", de Gabriel Liiceanu, in prezenta autorului, la ora 14:30, si lansarea volumului "Confesiunile unui cafegiu", de Gheorghe Florescu, de asemenea, in prezenta autorului, care va avea loc la ora 16:30.

Tritonic Grup Editorial anunta lansarea, intre altele, a volumelor "Soni", de Andrei Ruse, "Sex cu femei", de Adrian Suciu, "Cu sange rece si albastru", de Ivona Boitan, "Atac in biblioteca", de George Arion, "Sah la rege", de George Arion si "Trenul de Trieste", de Domnica Radulescu.

In plus, aceeasi editura ii ajuta pe parinti sa invete cum sa se descurce mai bine in familie, cu ajutorul proaspat lansatei carti "Manualul parintilor eficace", de Dr. Thomas Gordon.

Editura Etna lanseaza volumul "Scrisoare pentru tine...", de Madalina Gavrea. Si Grupul Editorial Corint pregateste surprize editoriale, printre care se numara volumul "Impostura. Carte despre snobism si puterea falsului", de Marius Ghilezan.

Editura Nemira aduce "Happy Hours Madagascar 2", iar cinefilii vor putea asista la evenimentul de lansare a cartii "Dictionar universal de filme", de Tudor Caranfil.

Cei carora le place Miguel de Cervantes vor gasi deosebit de interesanta prezentarea volumului "Galateea", lansat de Fundatia Taiba.

Duminica, 23 noiembrie 

Duminica este ultima zi a expozitiei si, in acelasi timp, cea mai scurta dintre ele. Asa ca, profita la maximum de ea!

Printre evenimentele de duminica se numara lansarile volumelor:

  •  "Caderea spre zenit. Familia scrisa" si "Panda sufletului / L'Ame aux aguets", de Ilie Constantin, in prezenta autorului, la Editura Paralela 45;
  •  "Opinii sincere", de Nicolae Iorga, la Editura Humanitas
  •  "La portile infernului", de Emilian Ezechil, la Editura Tritonic;
  •  "Pelerinul din Aqualung.
    O fictiune a fiintei mele feerice", de Angela Furtuna (poeme), cu ilustratii de Pauna Dumitrescu, la Editura Vinea.


De asemenea, va avea loc si o sesiune de autografe pentru volumul "Oase de inger. New York - Bucuresti", de Nicolae Tzone (versuri), la standul Editurii Vinea.

Sursa foto: Anita Vizireanu, Bogdan Maran si Silviu Matei, Mediafax

20 Noiembrie 2008
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anica pe 21 Nov 2008, 13:10
    Regret !

    Va multumesc mult pentru invitatie! Regret amarnic ca nu pot fi prezenta ! Sunt din provincie! Mai am, si o mama, un "bebe" de 88 de ani, care "Nu are aer" daca plec departe de ea ! Am participat, in 2002, la acest targ, din partea EDP, cand mi-am lansat "Manualul de LR pentru straini"! Am vazut ce inseamna "Gaudeamus" ! Stiam ca trebuie sa am bani multi la mine ! Am cumparat tot ce mi-a placut, desi as fi cumparat, si mai multe carti ! Le doresc autorilor si vizitatorilor, tuturor cititorilor imense bucurii spirituale, iar Editurilor, mult succes si ....vanzare.... cat cuprinde! Felicitari tuturora !

    0
    0

  • maryaclaudya pe 21 Nov 2008, 11:16
    pacat

    sincera sa fiu, ii invidiez pe bucuresteni pt ca au ocazia sa participe la acest targ......desi, la cat de putin se mai citeste in ziua de azi......

    0
    0

  • gaudiamus pe 20 Nov 2008, 21:46
    ???

    adevaru e ca nu mai pot sa respir daca nu ma duc la targ

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod