Andreea Raicu da totul pentru o cauza nobila

Ei i s-au alaturat Andi Moisescu, asociatia "Salvati copiii", Lena Criveanu si alti designeri renumiti.
Ei i s-au alaturat Andi Moisescu, asociatia "Salvati copiii", Lena Criveanu si alti designeri renumiti. Venera Arapu, Irina Schrotter, Wilhelmina Arz, Rita Muresan, Lena Criveanu, Stephan Pelger, Conf. univ. dr. Alexandru Ghildus si Mihnea Ghildus, Ioan Nemtoi, Togo Design, Oxette, Victoria 46, Mihaela Glavan, Ana Wagner, Kristina Dragomir, Agnes Toma, Cristian Samfira, Irina Marinescu, Claudia Castrase si Coca Zaboloteanu au apelat la toata imaginatia din dotare pentru a realiza unii dintre cei mai ingeniosi brazi care sa sustina cauza Festivalului Brazilor de Craciun.

"Este a noua editie, nu ne-am gandit niciodata ca ne vor trebui atatia ani sa lucram pentru a investi in educatia copiilor.
Multa lume considera ca Romania este stat membru a Uniunii Europene, are fonduri suficiente pentru a asigura o educatie de calitate pentru toti copiii, dar nu este asa. Din pacate, dupa cativa ani de la aderarea la Uniunea Erupeanu si dupa 20 de ani de la adoptarea Conventiei Drepturilor Copiilor (pe care statul roman a semnat-o printre primele), vedem ca sunt copii extraordinari in situatii foarte grele, copii foarte puternici care pot sa depaseasca situatia in care se nasc pentru ca nu e vina lor. Astfel de copii au nevoie de ajutor"
, declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

Vedetele au spus "DA"


Si cum orice manifestare caritabila trebuie sa fie sustinuta de oameni cu nume sonore, Andreea Raicu, Andi Moiescu sau Amalia Nastase sprijina acest proiect de ani buni.

"Am intrat in contact cu acesti copii si am vazut cat sunt de tristi, cat de mult isi doresc sa mearga la scoala. Am facut un fel de comparatie cu copilaria mea si cu cea a prietenilor mei, care a fost extrem de frumoasa.
Abia acum mi-am dat seama ce discrepanta exista intre acestea doua. Sunt foarte fericita ca pot sa-i ajut, ca pot sa fiu alaturi de ei si sper sa fiu un model pentru foarte multi oameni, sper sa se implice foarte multe persoane in acest proiect si sa faca ce fac eu"
, declara Andreea Raicu.

Majoritatea personalitatilor care fac parte din Comitetul de Organizare al Festivalului se implica activ in educatia copiilor defavorizati. Un exemplu in acest sens este chiar prezentatoare tv, a carei preocupare pentru ajutarea copiilor cu probleme nu mai este un secret. Se stie ca vedeta se ocupa indeaproape de situatia unei fetite pe nume Maria.


"Pe langa faptul ca mi-a facut placere sa stau printre acesti copii, marturisesc ca am ramas impresionata de dorinta lor de a invata cat mai mult, de a se integra in societate. Se stie ca fara educatie nu te poti integra intr-o societate normala, nu poti munci, nu poti ajunge la un anumit nivel. Dorinta lor este absolut incredibila si de aceea vreau sa reiau acest program si sa incep orele de engleza cu tot dragul si sper sa se alature cat mai multi oameni in acest proiect", incheie Andreea Raicu.
19 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod