Andreea Marin Banica, de la ONU la Papa Benedict

Andreea Marin Banica si-a tinut al doilea discurs la ONU, ca ambassador UNICEF, l-a vizitat pe Papa si a revenit in tara plina de energie pozitiva. Simtea nevoia acestei energii, spune ea intr-un interviu...
Andreea Marin Banica si-a tinut al doilea discurs la ONU, ca ambassador UNICEF, l-a vizitat pe Papa si a revenit in tara plina de energie pozitiva. Simtea nevoia acestei energii, spune ea intr-un interviu acordat revistei Story, deoarece aflase in ultima perioada o multime de povesti de viata care au cutremurat-o.

“In ultimul an, atat la noi acasa, in Romania, dar si in alte colturi de lume am cunoscut povesti de viata cutremuratoare, care m-au facut sa vad cu alti ochi realitatea. Dar trebuie sa recunosc, atat de optimista cum sunt, ca dupa ce vezi, simti, adulmeci atat de multa deznadejde, iti doresti sa regasesti o sursa de energie pozitiva care sa te incarce.
Am simtit ca sansa de a fi la Vatican e cea care va umple acest gol pentru mine. Si nu am gresit. Caldura sufleteasca pe care o simti in preajma Sanctitatii Sale, miile de oameni din Piata San Pietro veniti din toate colturile lumii sa asculte ruga si sa-L vada chiar si de la distanta, aducand mesajele lor, fluturand steaguri, aplaudand la auzul vorbelor Sale in limba lor, pacea din privirile bolnavilor in scaun cu rotile, copiii, tinerii si varstnicii simtind aceeasi emotie, aceeasi liniste si solidaritate - toate acestea fac de neuitat momentul in care iti recapeti motivatia interioara si echilibrul”.


„A fost primul discurs care a primit aplauze”


Anul trecut, la primul discurs ONU, Andreea Marin a preferat sa se prezinte dezvaluindu-si o latura personala, poate cea care o face si mai vulnerabila, dar si mai puternica, pierderea mamei ei. Anul acesta, a continuat, dar din perspectiva de mama.

„M-am gandit cum ar trebui sa fie abordarea mea intr-un context in care eram inconjurata de oameni grei, sa spun asa, cu discursuri corecte profesional si oficiale, dar am vrut sa fiu eu insami si sa vorbesc din suflet, sa nu plictisesc, ci sa impartasesc experiente simtite pe propria piele, nu rupte din carti, sa motivez. Si se pare ca am facut intocmai ceea ce trebuia, pentru ca, in mod neasteptat, a fost primul discurs care a primit aplauze - nu prea se intampla la ONU, acolo nu e o scena TV, ci un mediu mult mai oficial”, a explicat Andreea Marin pentru revista Story.
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 13 Apr 2009, 10:50
    bravo

    nu sunt un fan Andrea Marin dar ce face este de admirat.bravo se vede ca in spatele imagini de papusa se ascunde o femeie puternica.felicitari

    0
    0

  • Adriana pe 12 Apr 2009, 18:47
    ...

    Invidia asta framanta multa lume....bravo ei pt tot ce a realizat...e de admirat....in ziua de azi e mai ushor sa adresezi cuvinte rautacioase decat cuvinte de lauda unei persoane care a realizat ceva in viatza asta si nu s-a nascut degeaba...luati exemplu de la aceasta doamna,in adevaratul sens al cuvantului, si realizati si voi ceva bun in viatza asta...

    1
    0

  • Daniela pe 12 Apr 2009, 15:09
    Andreea e super tare!

    Andreea B. este o persoana foarte cinstita. Imi p0are rau ca nu mai este emisiunea ,,Surprize-surprize" caci era superba! Cei care scriu prostii despre Andreea o invidiaza si atita tot! Andreea nu asculta gurele rele, eu te iubesc! Daniela, 14 ani.

    1
    0

  • reny21 pe 12 Apr 2009, 15:01
    poate da...

    poate nu..nu stiu de ce mi se pare putin prefacuta!...poate doar mi se pare, poate chiar merita aplauze pt toate realizarile ei!

    0
    0

  • mada_dulcik pe 11 Apr 2009, 18:30
    DE CE NU PRIMESC OUA?

    nici eu nu am primit ou si nu e prima oara knd mi se imtampla....de cateva zile e aceeasi poveste. DE CE?

    0
    0

  • spinum pe 11 Apr 2009, 16:41
    Andreea la ONU

    Felicitari Andreea! Mama ta te ocroteste si se roaga pentru tine si familia ta. Suntem mandri de tine.

    1
    0

  • corina_popa pe 11 Apr 2009, 14:43
    andreea

    si-a pierdut mama la o varsta la care avea foarte multa nevoie de mama. poate pentru ca e mama acum poate vorbi despre acele momente cumplite pentru orice copil. si poate ca din acea durere s-a nascut forta de a razbi in viata. mult succes in continuare.

    0
    0

  • dianda pe 11 Apr 2009, 11:59
    Andreea Marin la ONU

    Nu inteleg de ce trebuie comparata tot timpul cu cealalta.Este o persoana teribil de ambitioasa care "calca pe cadavre",in fond de o falsitate care se vede ,din pacate pentru ea, de departe ,intr-un cuvant o arivista care si-a condus viata numai dupa castig.Chiar temele acestor "discursuri" demonstreaza exact aceste aspecte: a vorbit despre mama ei care e moarta de multa vreme. si apoi despre calitatea ei de mama parca ea este singura mama de pe lume.Dar a invatat sa-si faca reclama si media o slujeste pomenind-o la tot pasul , au mai fost ambasadori UNICEF si nu au fost mediatizati in halul asta,cu foto reportaje, cu interviuri, cu note catre presa date de "asistenta "personala; in curand o sa o vedem si pe ea in arena politica ca si pe Prigoana care tot asa s-a slujit de media pentru a deveni "politician".

    0
    1

  • llianna pe 11 Apr 2009, 11:00
    INTERESANT

    Este f.interesant,asa cum de altfel ne-a obisnuit Andreea.Bravo!Ce se intampla insa caci de vreo 2 zile nu mai primesc nici un ousor?

    0
    0

  • Andreea pe 11 Apr 2009, 09:44
    imi iese pe gura

    decat o ipocrita cu studii inalte care ma face sa vars, prefer una care invata la o varsta mai tarzie in viata, dar nu se ascunde dupa zambete de zana... Nu vi se pare ca prea e perfecta, prea le face ea pe toate si, culmea, foarte bine? hai sa fim seriosi... e un om chinuit

    0
    1

  • nicoleta pe 11 Apr 2009, 09:20
    BRAVOOOOOOOOOOO!!!

    Intotdeauna a fost mai desteapta ca cealalta, are cibernetica doar.. BRAVO!!!

    1
    0

  • vintila adriana maria pe 11 Apr 2009, 07:48
    andreea marin banica

    BRAVO ! IATA UN CAPRICORN CARE SPUNE CE SIMTE SI CE VREA NE-PIEZANDU-SI TIMPUL CU CE SPUNE LUMEA.SIGUR ACOLO UNDE E MAMA TA E FERICITA CAND TE VEDE ASA LUPTATOARE.VORBELE ALTORA NU ITI POT SCHIMBA VIATA DECAT IN RAU.IA AMINTE.

    0
    0

  • marryanna pe 11 Apr 2009, 03:17
    Despre femeia care shi-a creat un drum "corect" in viatza..

    nu e adevarat, arata de stul de bine! asta e, varsta ishi spune cuvantul, nu potzi shi nici nu trebuie satzi ascunzi veshnic viatza dupa machiaj, e frumos ce face, Andreea shtie sa arate bine, iar varsta ishi spune cuvantul ncetishor, plus k duap perioada maternitatziii in organismul fiecarei femei au loc schimbari.;)

    0
    0

  • bucifer84 pe 11 Apr 2009, 01:06
    :)

    si mie mi s=a parut un pic schimbata!

    0
    0

  • ligia pe 10 Apr 2009, 22:58
    ?

    ARATA RAU, SAU ASA-MI PARE MIE?

    0
    0

  • bucifer84 pe 10 Apr 2009, 20:38
    :)

    nu am primit nici un ou pe ziua d azi ???d c???:(

    0
    0

  • dana pe 10 Apr 2009, 19:40
    :)

    ii da clasa mihaelei radulescu ;)..felicitari pt toate realizarile....:*

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod