Decoratiuni speciale pentru casa ta

A venit primavara, iar odata cu ea si Sarbatoarea Pascala. Te-ai gandit cum iti vei decora locuinta intr-o perioada atat de speciala? Cu fiecare an care vine, in comert si la targurile specializate avem parte de aceleasi idei: cosulete impanate...
A venit primavara, iar odata cu ea si Sarbatoarea Pascala. Te-ai gandit cum iti vei decora locuinta intr-o perioada atat de speciala?

Cu fiecare an care vine, in comert si la targurile specializate avem parte de aceleasi idei: cosulete impanate cu fundite, panglicute cu bulinute, pene si fulgi intre care stau la loc de cinste "gainuse motate", oua pestrit colorate si iepurasi pieptosi, trasi in ciocolata.

Pentru o clientela mai pretentioasa, creatorii acestor decoratiuni s-au gandit, cu siguranta, la oua aurite sau "imbracate" in cristale swarovski.
Acest gen de "bombardament" ce spulbera mintile omului, distruge, din pacate, nu doar bugetul acestuia, ci si spiritul acestei sarbatori.

Ana Tomescu, designer de ambient, se declara adepta decoratiunilor naturale, vii, fara chimicale, efecte adverse sau culori tipatoare. "Intr-un anotimp in care toata natura infloreste prin toti porii, aranjamentele florale sunt cea mai buna solutie pentru decorarea mesei sau a spatiului dorit", declara aceasta.

Ea ne sfatuieste sa incercam sa renuntam la decoratiuni in exces de genul gainuselor si iepurasilor.


"Nu renunta, insa, la decorarea personalizata a oualor 'vopsite', pentru ca sunt un bun prilej de a reuni familia si de a te destinde facand diverse experimente cum ar fi acela cu foile de ceapa si frunzele de verdeata; daca nu stii despre ce vorbesc, intreba-ti bunicii, pentru ca ei, cu singuranta, stiu", ne mai spune Ana Tomescu.

Hai sa facem ceva special de acest Paste!

Sa incercam sa ne decoram locuintele altfel decat o faceam in anii trecuti, fara sa alocam un buget prea mare, pentru ca este criza, nu-i asa?

Profita de primavara si umple-ti casa cu flori! Astfel, vei oferi incaperilor din locuinta ta un plus de culoare si prospetime.

Formeaza un buchet din lalele, margarete si narcise, pe care il pui intr-o vaza din sticla, iar apoi, tot decorul deja format il pozitionezi intr-ul bol mai mare, incolor, in care ai asezat oua viu colorate.


Iata o alta idee de decoratiune de Paste, "asortata" bugetului de criza, dar si timpului tau liber limitat: mici galetuse sau ghivece de argila in care pui flori.

Poti sa iti implici si prichindelul in realizarea acestui ornament.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Aly pe 6 Apr 2010, 22:33
    Interesant

    Imi plac ideile expuse si intentionez sa incerc si eu...

    0
    0

  • rahela_mioara pe 14 Apr 2009, 20:14
    ms

    multumesc pentru informatie bebe-kiss

    0
    0

  • bebe-kiss pe 14 Apr 2009, 16:47
    superbe decoratiuni

    pui foile de ceapa la fiert in apa si pui si ouale si o sa iti iasa sper sa iti iasa bine rahela_mioara

    0
    0

  • rahela_mioara pe 13 Apr 2009, 14:46
    frumoase decoratiuni

    vreau sa incerc sa vopsesc oua cu foi de ceapa,dar nu stiu cum.stie cineva?

    0
    0

  • lacutara pe 12 Apr 2009, 00:22
    decoratiuni pentru Sf.sarbatoare

    totul este frumos,dar bugetul lasa de dorit.totusi in ficare an punem pe masa,si ne primenim casa asa cum putem noi mai bine asa vom face si acum.va doresc sarbatori fericite cu sanatate si bucurie,sa fim mai buni,sa daruim cu tot sufetul din putinul nostru si acelora ce au mai putin ca noi si atunci totul va fi bine si ne vom putea bucura impreuna,putind spune din toata inima tuturor:HRISTOS A INVIAT!

    0
    0

  • simy_clau pe 11 Apr 2009, 16:33
    super

    Super tari aranjamentele, pacat ca sunt si costisitoare si trebuie sa ne multumim doar cu ouale pe iarba verde intrun cos simplu si cu vechiul servici de masa. Pe criza asta mancam si ce avem. Foarte frumoase serios. Va doresc Paste Fericit tuturor. simy

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod