Farrah Fawcett a fost externata

10 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Farrah Fawcett a fost externata

Joi, 9 aprilie, actrita Farrah Fawcett, care se lupta cu cancerul intestinal de trei ani, a fost externata. In urma cu o saptamana, vedeta a fost spitalizata din cauza unei hemoragii interne, aparuta in urma unei interventii chirurgicale pe care a efectuat-o in Germania, informeaza People.com.

In Germania, vedeta in varsta de 62 de ani a fost supusa unei "interventii chirurgicale minore", insa operatia a declansat o mica hemoragie la nivelul unui muschi abdominal, acesta fiind motivul pentru care vedeta a fost tinuta sub supraveghere medicala.

Fawcett a fost internata incepand cu data de 2 aprilie, intr-un spital din Los Angeles al carui nume nu a fost difuzat publicitatii.


Lawrence Piro, medicul actritei, a declarat: "Poate merge si este intr-o stare de spirit foarte buna. Abia asteapta sa isi petreaca Pastele acasa. Si-a facut aprovizionarea cu mancarea si ceaiurile sale preferate si asteapta cu nerabdarea sa le savureze".

Piro a adaugat: "Farrah a fost externata joi dupa-amiaza si se afla acasa. A fost insotita de Ryan (n.r. O'Neal, partenerul de viata al actritei). Durerea cauzata de hematom a fost mult diminuata".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod