Celine Dion

Exemplul unei femei puternice: Celine Dion, emoţionată de surpriza fiului ei

Celine Dion a izbucnit în lacrimi pe scena galei Billboard Music Awards, când fiul ei i-a înmânat un premiu, la patru luni de la moartea soţului.

Devastată de dispariţia lui René Angelil, vedeta în vârstă de 48 de ani are puterea de a urca pe scenă şi de a merge mai departe. De fiecare dată când apare în faţa publicului ea simte că soţul ei se află în sală, aşa cum făcea de fiecare dată, şi, cu ochii în lacrimi, cântă pentru el.

Duminică seară, la premiile Billboard, Celine Dion a susţinut primul recital, la patru luni de la despărţirea de René şi a cântat impresionant celebra piesă "The Show Must Go On" a trupei Queen.


După câteva clipe, ea a avut o surpriză care a emoţionat-o. Artista a izbucnit în lacrimi când pe scena sălii din Las Vegas a urcat fiul ei, René-Charles, în vârstă de 15 ani, care i-a înmânat un premiu pentru întreaga carieră. Vedeta, care mai are doi copii, gemenii Nelson şi Eddy (5 ani), a fost copleşită de ovaţiile publicului, mulţi dintre spectatori izbucnind şi ei în lacrimi în acel moment emoţionant, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

"Îmi pare rău. Îmi pare rău că plâng.
Vreau să fiu puternică pentru ai mei şi pentru copii"
, a spus ea, stingherită. "Nu vreau să plâng în faţa voastră. Vă mulţumesc foarte mult. Este o onoare imensă. Muzica a fost pasiunea mea de când nici nu mai ştiu", a continuat cântăreaţa, mărturisind că soţul ei o va urmări mai departe "de acolo, de sus".

După ceremonie, Celine a vorbit la emisiunea Entertainment Tonight despre recitalul susţinut: "A fost greu să încerc să cânt fără să mă prăbuşesc pe scenă.
Şi când m-am întors, l-am văzut pe fiul meu. Am crezut că voi reuşi să trec seara fără să plâng şi să arăt că sunt puternică, iar dragostea va învinge durerea. Dar n-am rezistat. Sunt recunoscătoare pentru premiu şi sunt mândră de familia mea."


"Trebuie să fii puternic, dar cred că e important să nu te închizi în tine. Am încercat să mă abţin în faţa gemenilor de 5 ani, dar fiul meu de 15 ani şi jumătate e destul de mare pentru a înţelege"
, a mai spus cântăreaţa.
"Poţi să preiei multă putere pe umeri, dar uneori nu poţi controla tot", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod