Celine Dion

Exemplul unei femei puternice: Celine Dion, emoţionată de surpriza fiului ei

Celine Dion
Celine Dion, cu trofeul pe care i l-a decernat chiar fiul ei


Potrivit TMZ, Celine este acum administratorul averii soţului ei, care cuprinde două proprietăţi, scoase la vânzare, o casă în valoare de 45 de milioane de dolari în Florida şi un castel de 25 de milioane de dolari în Quebec, precum şi alte active. René a avut grijă şi de cei doi copii din primul mariaj, cărora le-a lăsat câte o casă. După vânzarea proprietăţilor din Florida şi Quebec, 9 milioane de dolari vor reveni cel mai probabil celor trei copii pe care Angelil îi avea cu Celine Dion. Cântăreaţa a moştenit şi mobila, maşinile, hainele, bijuteriile şi efectele personale ale soţului, deşi, în mod bizar, ea a trebuit să semneze un document prin care declara pe proprie răspundere că nu are cazier, scrie tabloidul online american.

René Angélil a murit pe 14 ianuarie, la vârsta de 74 de ani, în reşedinţa sa din Las Vegas, "după o lungă şi curajoasă luptă cu cancerul", după cum au anunţat reprezentanţii acestuia.

"Eu şi familia mea suntem profund impresionaţi de revărsarea de dragoste şi empatie a atâtor oameni care ne-au fos alături pe parcursul acestor câteva zile. Am simţit dragostea voastră pentru René, iar rugăciunile şi compasiunea voastră ne-au ajutat în această perioadă dificilă mai mult decât vă puteţi închipui. Vă mulţumesc din adâncul inimii", a scris Céline Dion, într-un mesaj publicat pe site-ul personal după înmormântare. "Aş vrea de asemenea să mulţumesc Guvernului din Québec pentru onoarea de a organiza funeralii naţionale pentru René, precum şi numărului mare de persoane şi organizaţii care s-au mobilizat pentru a-l omagia printr-o ceremonie atât de frumoasă.
Nu vom uita niciodată bunătatea pe care ne-aţi arătat-o"
, a adăugat cântăreaţa.

Declaraţia a fost semnată în numele său, al celor trei copii avuţi împreună cu Angelil, René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani, precum şi al celor trei copii ai soţului ei dintr-o relaţie anterioară.

Céline Dion a mai suferit o pierdere după ce Daniel Dion, unul dintre fraţii ei, a murit la vârsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins. Acesta a decedat la două zile după ce soţul artistei a încetat din viaţă.

Céline Dion şi René Angélil, care a fost şi managerul şi mentorul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994.
Ei au avut împreună trei copii - René Charles, în vârstă de 14 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, în vârstă de cinci ani. Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre.

Céline Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii. Cântăreaţa a cucerit, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod