Suferință colectivă. Claudiu Petre a murit, încercând să salveze oameni. Mulți oameni!

A făcut tot posibilul, nu s-a îmbătat, nu a făcut scandal, pe iubita sa a scos-o din ghearele morții, iar el s-a întors în iad și a fost răpus de flăcări și fum

Mă uit la pagina lui de Facebook. Îmi zâmbește un bărbos trecut de 30 de ani. Sâmbătă, înainte să se ducă în Colectiv era nervos că rămăsese fără net.

Făcuse o plângere la Telekom și aștepta, dar nu se întâmpla nimic. E greu pentru un blogger să trăiască fără net, dar el spera să supraviețuiască weekendului cumva, fără on-
line. N-a reușit! A făcut tot posibilul, nu s-a îmbătat, nu a făcut scandal, a salvat oameni, chiar pe iubita sa a scos-o din ghearele morții, iar el s-a întors în iad și a fost răpus, într-un final, de flăcări, de fum.
Claudiu Petre avea 36 de ani.

”Când am văzut că se duce flacăra în sus, mi-am luat geanta și am fugit la ușă. Au fost câteva secunde. Mi-am dat seama că trebuie să mă bag undeva, într-un colț, cât mai jos, că nu mai respiram normal. M-am bagat în hol, la intrare și m-a stins Claudiu. M-a luat afară și s-a dus să mai salveze", a declarat Flavia, iubita lui pentru Pro TV.
2 Noiembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod