Naşterea din weekend. Supermama Andreea Paul a generat o furtună pe Facebook!

Deputata liberală a vrut să susţină femeile, dar a reuşit să provoace o controversă despre statutul familiei din România
Andreea Paul este un deputat PNL, vicepreşedinte al partidului liberal, cu o bogată carieră politică. Specialistă în economie, domnia sa a consiliat doi prim-miniştri, Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu.
Pe fetiţa mea am născut-o sâmbătă, într-o zi de weekend, ca să nu pierd nicio zi de muncăAndreea Paul, politician
Este o prezenţă constantă în platourile studiourilor de ştiri, comentând cele mai importante evenimente. Andreea Paul are 37 de ani, este căsătorită şi are o fetiţă.
Săptămâna trecută, o postare făcută pe pagina de Facebook a stârnit o adevărată furtună. Încercând să promoveze un articol scris pentru ziare.com, Andreea Paul a postat un text în care apare următoarea formulare:
”Pe fetiţa mea am născut-o sâmbătă, într-o zi de weekend, ca să nu pierd nicio zi de muncă.”
Şi uite aşa, de la o încercare de prezentare a importanţei femeilor în societate românească, de la o promisiune de a susţine femeile pentru a avea drepturi egale cu bărbaţii, totul s-a prăbuşit.
Luni dimineaţa, doamna Paul mai face o greşeală şi şterge postarea buclucaşă de pe Facebook, generând un nou val de comentarii.
13 Octombrie 2015
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Apostol Bologa pe 14 Oct 2015, 20:39
    Pierderea uzului ratiunii

    Si aceasta doamna Paul ca si Udrea ca si marii corupti din acesta tara si-au pierdut de mult uzul ratiunii , prin tot ceea ce fac si mai ales , afirma in spatiul public. Ma intreb cu ce se pot lauda, in mod real aceste reptile politice ca au facut pozitiv pentru acest popor obidit. Nimic, in schimb si-au adunat averi pentru multe generatii dupa ei, au distrus economia si fiinta nationala a acestui popor, au generat genocidul batranilor acestei tari, au facut tanara generatie romaneasca sclava multinationalelor care se infrupta din munca ei, au distrus armata, cultura si invatamantul. Iar noi, astia care realizam cat de oribila este aceasta clasa politica , continuam sa privim cu pasivitate si sa nu actionam in nici un fel pentru înlocuirea acestor banditi si bandite de la conducerea Romaniei. Din acest motiv se poate afirma fara dubii ca avem clasa politica si guvernele pe care noi, romanii le meritam.

    2
    0

  • Laura pe 14 Oct 2015, 18:13
    Legislatie!

    Doamna Parlamentar ar trebui sa stie ca in Romania, legislatia prevede un concediu OBLIGATORIU de lauzie, de 42 de zile, dupa ce ai nascut. Practic nu ai voie sa reincepi munca mai devreme de 42 de zile...

    3
    0

  • Pantera pe 14 Oct 2015, 15:11
    Penibila

    Ca a nascut in weekend este partea soft. Dansa a spus ca a facut astfel citez sacrificii pentru ca sa nu nasca intr-o zi de munca astfel sa puna probleme Parlamentului. Cand un politician are rezultate atunci o sa-i constat sacrificiul, pana una alta constat ineficienta, obedienta, frecatul mentei. Blonda chiar este blonda, a consiliat cele mai proaste guverne ale Romaniei la o varsta cam prea tanara in jur de 30 de ani. O somitate probabil nerecunoscuta intr-ale economiei care de-abia asteapta sa se mai sacrifice o data venind la putere cu sleafta lor de nenorociti.

    8
    1

  • Acelasi Vanghelis pe 14 Oct 2015, 14:51
    Exprimarea...exprimarii

    Imi plac cateva idei.Mi se par savuroase(cu ghilimele,evident). Una: "sa generam un tsunami mental" Probabil madam Voss se referea la vreun ...orgasm,obtinut ...mental. Alta: " Amica mea...avocata de forta" .Adica sa intelegem ca duduia din parlamentul spaniol practica...culturismul ? Sau o fi avocata(sic) cu forta ? Nu stim. Ce stim insa, este faptul ca madam Voss este" curajoasa in daramarea barierelor de gen" (n-am inteles daca sunt bariere de gen masculin,sau altfel) si ca "in politica inalta nu ajungi fara legea cotelor de gen.Nu cunoastem exact la ce cote de gen se refera doamna Voss, dar putem rezuma(speram ca este corect) ca daca stii ce sa sugi, si pe a cui, poti sa ajungi "in politica inalta". Dragnea are vreo doua protejate de gen. Apoi ar mai fi madam Udrea. Si exemplele pot continua; poate chiar cu doamna Voss.

    8
    1

  • Ana pe 14 Oct 2015, 14:43
    O chinuie

    D-na Paul este o femeie desteapta, dar forteaza prea mult si da impresia de fals. Face eforturi mari sa iasa in evidenta si de multe ori este ridicola. Chiar nu si-a dat seama de aberatia pe care a debitat-o in legatura cu nasterea? O fi furat-o valul in asa hal?

    2
    2

  • Vanghelis Papatanasiou pe 14 Oct 2015, 14:40
    Haida Deh

    Inainte de toate, "specialista" in economie a consiliat cele mai proaste guverne pe care le-am avut in ultimii 10-15 ani. Asa ca partea cu "specialista in economie" sa ne scuteasca. Cat despre nascutul copilului sambata(ca sa nu piarda nici o zi de munca !!!!) probabil ca si "pe teava" l-a bagat tot asa (sau poate in timpul unei sedinte in Parlament,ca sa faca mai multe lucruri deodata- reproductie plus vot la o mana,ca cealalta era ocupata cu ...) Culmea tupeului la figuranta asta. Inca o "parlamentaroaica" gen Gabriela Firea. Halal.

    5
    2

  • Gabriel pe 14 Oct 2015, 14:12
    Intrebare

    Andreea, asta, nu e aceeasi Andreea care a fost asistenta lui Boc si in care el isi baga "ideea"?

    7
    1

  • romanca pe 14 Oct 2015, 13:25
    penibil

    sunt femeie ,dar iti spun "tovarasa" Voss ca nu ma reprezinti si nu stii nimic despre problemele adevaratelor mame si femei din tara asta sunteti de un penibil extrem

    7
    1

  • alexcristian pe 14 Oct 2015, 12:01
    ,,economista'' Andreea Paul

    Alta habarnista care freaca menta pe banii publici..si se da de dreapta, dar ea a muncit toata viata la stat. Nici o firma serioasa privata nu o angajeaza pe aceasta muiere( la fel ca Udrea) pt ca nu stie sa faca nimic. E politicianca, economista si ..mama..Ce mai vreti .?!.la fel ca pliculetele de nesssss.

    9
    1

  • Ardeiul Iute pe 13 Oct 2015, 22:09
    Anagrama

    Oare numele de Paul de la ce este anagrama?

    9
    1

  • Meme pe 13 Oct 2015, 17:02
    Taca-ti gura,femeie !

    O cretina ! Femei din Romania,feriti-va ! Sper ca nu e molipsitor!

    15
    1

  • Cornel pe 13 Oct 2015, 11:14
    Observatie

    As dorii sa aflu ce a facut concret supereroina , pentru binele celor pe care ii reprezinta in politica mizerabila pe care o fac cei pe care ii voteaza populatia !

    21
    1

  • cristian pe 13 Oct 2015, 07:07
    Ce pacat!

    Daca mai traia bunica, Gisela Voss, problema se rezolava extrem de simplu cenzurand toate comentariile "impotriva". Si daca era vreunul mai "tare-n gura" ajungea iute la canal. Ce vremuri! Ah, dar uitasem, va este rusine cu trcutul comunisto-tortionar si de aceea nu mai aveti numele de Voss.

    18
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod