Ellie White a sarbatorit de trei ori: ziua de nastere, lansarea blogului si lansarea cafelei care ii poarta numele

Ellie White a organizat aseara o mica petrecere alaturi de prieteni, vedete si bloggeri din Romania, sarbatorind astfel atat ziua sa de nastere, lansarea blogului www.elliewhite.ro, cat si lansarea cafelei care ii poarta numele, un sortiment de calitate adus din indepartata Ethiopia.
Printre invitati s-au aflat si Ileana Badiu, Carmen Negoita, Geanina Ilies, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu din trupa Amadeus si Florin Grozea. Cu totii au felicitat-o pe solista pentru blogul sau personal, au rasfatat-o cu cadouri cu ocazia zilei sale de nastere si au savurat cafeaua Ellie White de la The Coffee Factory, un sortiment cu totul special adus tocmai din Ethiopia.

Artista a ales sa poarte o rochie neagra, realizata de Ana Novic si pictata manual de Vera Holostencu, in croi de tip A, ce i-a mascat cu lejeritate sarcina, ajunsa deja in sase luni, si le-a oferit invitatilor un recital live, in care a interpretat cele mai cunoscute hituri ale sale, in stil unplugged.

Barmanul de la The Coffee Factory, avand campionate castigate la activ in acest domeniu, le-a provocat pe Ellie White, pe Ileana Badiu si pe Carmen Negoita la o competitie prin care acestea au ornat cu spuma cate o ceasca de cafea, jucandu-se cu culori si forme geometrice.
Fiecare ceasca a avut la baza cafeaua Ellie White, in sortimentul Ethiopian Yirgacheffe.

Evenimentul a reprezentat si lansarea oficiala a blogului www.elliewhite.ro, iar, cu aceasta ocazie, printre invitati s-au aflat si cativa dintre cele mai cunoscute nume din blogosfera autohtona.

„A fost o seara incarcata cu energie buna. Nu mi-am mai serbat ziua de nastere in acest mod, cu multi invitati, de trei ani de zile. M-am bucurat sa am alaturi atat de multi oameni minunati. Am preferat sa ne intalnim la The Coffee Factory pentru ca este un loc cald, intim, unde, pe langa faptul ca bei cea mai buna cafea din Bucuresti, poti urmari si concerte live.
Le multumesc tuturor pentru ca impreuna am facut din seara respectiva una de neuitat”
, declara Ellie White.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod