Teilor vă așteaptă și în AFI Palace Cotroceni

Cel mai nou magazin din rețeaua Teilor, deschis în incinta AFI Palace Cotroceni, București. După ce a dezghețat inimi în februarie, Teilor a deschis o nouă locație în AFI Palace Cotroceni, într-un weekend dedicat frumuseții feminine. Cu această ocazie, reprezentanții Teilor și-au întâmpinat vizitatoarele cu flori și urări prețioase. Mai mult, magazinul Teilor din AFI Palace Cotroceni le-a pregătit piese spectaculoase, realizate manual de la primul și până la ultimul detaliu.

Bijuteriile se disting atât prin design inovativ, cât și prin finisajul excepțional al pieselor.
În viziunea Teilor, o bijuterie trebuie să ilustreze eleganță și rafinament – și nu întotdeauna într-o manieră clasică.  Bijuterii încrustate cu diamante și pietre prețioase colorate, inelul de logodnă perfect și zeci de modele de verighete Teilor au fost selectate atent pentru vitrinele celei mai noi locații Teilor din București.

Colecția specială Pesavento, disponibilă în magazinul Teilor din Afi Palace Cotroceni, este compusă din bijuterii realizate dintr-un melanj de metale prețioase, glazurate cu micro-particule reflectorizante.
Aceste particule sunt obţinute prin procesarea nanotehnologică a unor produse naturale precum cărbunele, diamantul, coralul, sau agata, în funcţie de caracteristicile şi culorile pe care artiștii au dorit să le obţină. Aceste particule primesc în final o tăietură hexagonală, ce amplifică efectul optic de reflexie. Prin intermediul unei tehnologii speciale, particulele reuşesc să adere foarte bine la suprafaţa metalului prețios, rezultatul final fiind reprezentat de piese cu un design elegant, distins, jucăuş şi plin de strălucire.
Mai mult, culorile bijuteriilor sunt obţinute prin combinaţii de argint, aur roz placat cu rodiu negru sau ruteniu.

Zona dedicată bijuteriilor de nuntă Teilor vă așteaptă să descoperiți toate elementele ce transformă ziua nunții într-una de neuitat precum: verighetele, bijuteriile pentru mireasă și mire, cât și inelul de logodnă perfect. Vizualurile afișate în interiorul Teilor Afi Palace Cotroceni surprind prin culori irizante și contururi perfecte senzualitatea feminină și liniile elegante ale bijuteriilor. Astfel, fotografiile realizate de Tibi Clenci ilustrează în mod ideal motto-ul campaniei Teilor 2015: “Dream of a diamond”.
Designul futurist cât și nuanțele calde alese în amenajarea magazinului amintesc de intensitatea și textura metalului prețios din care sunt realizate bijuteriile expuse în vitrine.

Teilor vă așteaptă în noua locație din București, cu bijuterii ce pot deveni daruri memorabile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod