Corneliu Vadim Tudor, un personaj care a trăit din scandaluri! Cu ce vedete s-a certat?

Confruntarea cu Oana Zăvoranu a fost cap de afiş într-o serie de emisiuni tabloide. Atacurile celor doi au şocat opinia publică, dar au făcut şi audienţă

Corneliu Vadim Tudor a murit la 65 de ani în urma unor complicaţii la inimă. Pe parcursul ultimilor 25 de ani a fost scandalagiul de serviciu din România. A fost iniţiatorul atacurilor la persoană prin intermediul publicaţiei pe care o patrona.

A contribuit din plin la degradarea limbajului din spaţiul public şi a fost un promotor al urii. A reuşit să-şi ducă partidul în Parlamentul României, folosind un discurs violent. Iar în anul 2000, a intrat în turul doi al alegerilor prezidenţiale alături de Ion Iliescu. A mai avut un pas şi ar fi ajuns Preşedintele României.
În ultima vreme, aflându-se în cădere liberă în ce priveşte popularitatea, partidul său prăbuşindu-se, Corneliu Vadim Tudor a încercat să rămână în atenţia publicului tot prin scandaluri, dar de data aceasta cu vedete.
Cearta cu Oana Zăvoranu, o fostă actriţă de telenovele, a făcut audienţă în mai multe show-uri tabloide prezentate de televiziuni.

16 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona Dragoiu pe 16 Sep 2015, 10:28
    Despre morti numai de bine

    prost articol proaste comparatii,ce nu mai aveti ziaristi?Vadim a fost un om cult pe cand pseudovedetele enumerate sunt apa de ploaie,nu pot fi alaturate cu Vadim

    4
    1

  • Arici Pogonici pe 16 Sep 2015, 02:59
    Intr-adevar Vadim a fost un scandalagiu dar..

    ... cei enumerati nu pot fi numiti nicidecum vedete in comparatie cu nivelul net superior al lui Vadim. Ca ar fi fost nebun, comunist, lingau, isteric, totusi demnitatea si nivelul lui Vadim de cultura ii va nimici oricand de acum inainte pe acesti firavi, chiar daca el se afla in nefiinta. Oricum, articolul este de doi bani.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod