Corneliu Vadim Tudor, un personaj care a trăit din scandaluri! Cu ce vedete s-a certat?

Tribunul i-a urat Biancăi Drăguşanu într-o emisiune TV să aibă ”copii cretini”

Vadim încearcă să intre în mintea Biancăi Drăguşanu

La emisiunea Wowbiz, difuzată de Kanal D în data de 1 decembrie 2014, de Ziua Naţională, Corneliu Vadim Tudor a atacat-o verbal pe Bianca Drăguşanu: "I-am spus că sper să nu îşi mai facă nimic la buze. Să îşi scoată siliconul că n-are nevoie. E o fată naturală. Câteva retuşuri a avut ea. Sper ca Bianca să devină mamă, sa facă nişte copii cretini, nu ca ăştia handicapaţi care ne conduc acum. A, scuze! Creştini, am vrut sa spun", a spus el.
"Bianca ar trebui să aleagă un bărbat. E greu să intri în mintea unei femei. Al patrulea regn este femeia. Napoleon era cel mai important om de pe planetă după Iisus Hristos, Josephine îl înşela cu cine apuca. Mi-e greu să intru în mintea Biancăi. Eu cred că o să gasească un bărbat care o să suplineze ce nu au avut Victor şi Botezatu. Nu te grăbi, fata tatii! Ai încercat, ai văzut că nu e nimeni ca mine", a mai spus Vadim în emisiunea TV.

16 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona Dragoiu pe 16 Sep 2015, 10:28
    Despre morti numai de bine

    prost articol proaste comparatii,ce nu mai aveti ziaristi?Vadim a fost un om cult pe cand pseudovedetele enumerate sunt apa de ploaie,nu pot fi alaturate cu Vadim

    4
    1

  • Arici Pogonici pe 16 Sep 2015, 02:59
    Intr-adevar Vadim a fost un scandalagiu dar..

    ... cei enumerati nu pot fi numiti nicidecum vedete in comparatie cu nivelul net superior al lui Vadim. Ca ar fi fost nebun, comunist, lingau, isteric, totusi demnitatea si nivelul lui Vadim de cultura ii va nimici oricand de acum inainte pe acesti firavi, chiar daca el se afla in nefiinta. Oricum, articolul este de doi bani.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod