Corneliu Vadim Tudor, un personaj care a trăit din scandaluri! Cu ce vedete s-a certat?

Oana Zăvoranu a fost multă vreme clienta lui Vadim Tudor, acesta cerând public internarea ei la nebuni

Războiul total cu Oana Zăvoranu

Poate cel mai mediatizat conflict al lui vadim Tudor cu o vedetă TV a fost cel cu Oana Zăvoranu, o fostă actriţă de telenovele şi fosta soţie a celebrului solist Pepe. Pentru o vreme, Oana zăvoranu a devenit membră a PRM (Partidul România Mare) şi consilieră a preşedintelui, respectiv vadim Tudor. Normal, relaţia bună dintre ei nu putea să dureze prea mult şi au început să se certe în platourile de televiziune. la început, acest scandal s-ar putea să fi fost regizat pentru a face audienţă şi pentru ca PRM să rămână în atenţia publicului, dar totul a degenerat până în punctul în care Vadim Tudor trimite o scrisoare către mai mulţi medici psihiatri pentru a cere internarea Oanei Zăvoranu:
”Doamnelor şi domnilor, cred că sunteţi la curent cu spectacolul delirant pe care o oarecare Oana Zăvoranu îl dă, de câţiva ani, în societatea românească. Spectacol care a degenerat în aceste zile în manifestări halucinante, fără precedent în Europa modernă. Ani de zile, această individă profund bolnavă a plătit nişte vrăjitoare, cu sute de mii de euro, pentru a o ucide (?!) pe cea care i-a dat viaţă. Dar, nu s-a mulţumit numai cu practicile de <magie neagră>, ci s-a rugat, ea însăşi, la Satana ca s-o omoare pe propria ei mamă. Eu, unul, n-am întâlnit asemenea manifestări sub-umane, nici în Istorie, nici în Literatură. Am discutat cu unele somităţi medicale, întrebîndu-le ce diagnostic poate fi pus unei asemenea descreierate, care acum râde, acum plânge; acum te pupă, acum te spurcă. Răspunsul a fost: între paranoia şi schizofrenie.
De ce apelez la dvs.? Legea spune că un bolnav mintal poate fi internat dacă săvârşeşte acte de violenţă, care pun în pericol viaţa sau integritatea altora. Este exact cazul acestei nefericite creaturi - iar dovada o constituie instigarea unor aşa-zişi body-guarzi, plătiţi de ea, să-i bată şi să-i atace cu spray-uri lacrimogene pe nişte bătrîni care veniseră la un cimitir privat. Mâine, oare, ce va urma? Eu consider că atât dvs., cât şi Poliţia, aveţi o mare responsabilitate. Nu puteţi închide ochii la asemenea anomalii, care şochează spiritul public şi pot avea efecte nocive asupra tinerei generaţii. Au existat nebuni mai puţin periculoşi decât această fiinţă care - culmea! - îl implora, în scris, pe Satana să o posede (?!). Prin izolarea în cămaşă de forţă a acestei nebune şi prin aplicarea unui tratament medical corespunzător, îi faceţi un bine chiar ei.

În speranţa că veţi apăra onoarea psihiatriei şi neurologiei din România, vă rog să vă implicaţi şi să luaţi măsuri”, a scris Corneliu Vadim Tudor.

16 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona Dragoiu pe 16 Sep 2015, 10:28
    Despre morti numai de bine

    prost articol proaste comparatii,ce nu mai aveti ziaristi?Vadim a fost un om cult pe cand pseudovedetele enumerate sunt apa de ploaie,nu pot fi alaturate cu Vadim

    4
    1

  • Arici Pogonici pe 16 Sep 2015, 02:59
    Intr-adevar Vadim a fost un scandalagiu dar..

    ... cei enumerati nu pot fi numiti nicidecum vedete in comparatie cu nivelul net superior al lui Vadim. Ca ar fi fost nebun, comunist, lingau, isteric, totusi demnitatea si nivelul lui Vadim de cultura ii va nimici oricand de acum inainte pe acesti firavi, chiar daca el se afla in nefiinta. Oricum, articolul este de doi bani.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod