Corneliu Vadim Tudor, un personaj care a trăit din scandaluri! Cu ce vedete s-a certat?

Daniela Gyorfi a fost dată în judecată de Vadim pentru plagiat, dar a scăpat

Daniela Gyorfi dată în judecată de Vadim

În 2009, Marian Nistor, solist şi compozitor, împreună cu Vadim Tudor descchid un proces împotriva maneliştilor Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova, Gabi de la Oradea şi a Danielei Gyorfi pentru că aceştia au furat melodia ”Fă-mă, Doamne, o lacrimă”, melodie compusă de Marian Nistor pe versurile lui Corneliu Vadim Tudor.
Interpreta se duce la tribunal şi se apără, susţinând în faţa instanţei că ea a fost doar interpreta melodiei şi nu a contribuit la plagiat: „Eram gravidă în opt luni și plângeam pentru că nu suportam ideea de nedreptate. Pierdusem trei sarcini înainte şi mă duceam cu burta mare pe scările tribunalului, să-mi demonstrez nevinovăţia. Cel mai tare m-a jignit Marian Nistor. Suna la mama acasă şi vorbea urât. Nu m-am întâlnit niciodată cu ceilalţi colegi la tribunal. Au luat în derâdere povestea asta. Sentinţa finală mi se pare normală. Cine a greşit trebuie să plătească."
Judecătorii au decis ca maneliştii trebuie să plătească daune morale în valoare de 40.000 de lei. Cântăreaţa a scăpat.

16 Septembrie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mona Dragoiu pe 16 Sep 2015, 10:28
    Despre morti numai de bine

    prost articol proaste comparatii,ce nu mai aveti ziaristi?Vadim a fost un om cult pe cand pseudovedetele enumerate sunt apa de ploaie,nu pot fi alaturate cu Vadim

    4
    1

  • Arici Pogonici pe 16 Sep 2015, 02:59
    Intr-adevar Vadim a fost un scandalagiu dar..

    ... cei enumerati nu pot fi numiti nicidecum vedete in comparatie cu nivelul net superior al lui Vadim. Ca ar fi fost nebun, comunist, lingau, isteric, totusi demnitatea si nivelul lui Vadim de cultura ii va nimici oricand de acum inainte pe acesti firavi, chiar daca el se afla in nefiinta. Oricum, articolul este de doi bani.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod