"Eu și JFK": Nora Ephron, singura femeie din Casa Albă cu care Kennedy n-a avut o aventură


Marilyn Monroe, femeia care l-a subjugat pe GFK, a fost cea mai notorie cucerire de pe lista lungă a amantelor președintelui american


Nora Ephron nu ştia atunci că întâlnirea aceea scurtă, neaşteptată, o va marca pentru totdeauna. Mai târziu, peste ani şi ani, ea avea să înţeleagă că a fost singura femeie din Casa Albă pe care Kennedy n-a curtat-o niciodată. "După ce am citit mărturisirile făcute de Mimi Fahnestock şi tot ce s-a scris despre ea în presă, a devenit oribil de clar că eu am fost probabil singura tânără care a lucrat vreodată pentru Kennedy la Casa Albă şi căreia acesta nu i-a făcut avansuri.

Poate din cauza permanentului meu, care a fost clar o greşeală nefericită. Poate din cauza garderobei, care consta în rochii Dynel multicolore, care arătau ca brânza fermentată Velveeta", explică scenarista cu autoironie. "Poate pentru că sunt evreică. Nu râdeţi; gândiţi-vă şi tot gândiţi-vă la lunga listă a femeilor cu care s-a culcat JFK. Era vreo evreică pe ea? Nu cred", adaugă Nora.

Pe de altă parte, renumita scenaristă credea că e posibil ca între ea şi Kennedy să nu se fi întâmplat nimic şi pentru că, recunoaşte, discreţia nu se număra atunci printre calităţile ei.
"Vă asigur că dacă ar fi fost ceva între noi, n-aţi fi avut atât de aşteptat pentru a afla".

Observaţia ei merită luată în seamă: s-a scris câte-n lună şi-n stele despre femeile care au trecut prin patul lui JFK, dar despre Nora nimic, niciodată. Dar pentru că persista legenda că preşedintele american "taxa" tot ce "mişuna" prin preajma lui, Nora a ţinut să precizeze că a existat o excepţie. Pentru ea, Kennedy n-a mai avut timp.

Citeşte şi: Dosar Eva.

50 de ani de la asasinarea lui JFK: Viața secretă a văduvei lui Oswald

 

Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod