"Eu și JFK": Nora Ephron, singura femeie din Casa Albă cu care Kennedy n-a avut o aventură

Aventurile nesfârșite ale președintelui american o exasperau pe Jacqueline Kennedy. În public, cei doi se comportau însă ca un cuplu fericit


Din când în când, tânăra internă mergea în Biroul Oval şi îl privea de la intrare pe preşedintele Kennedy în timp ce era fotografiat împreună cu diverşi lideri străini. "Sunt aproape sigură că uneori el mă vedea în timp ce-l priveam", povesteşte ea.

Curând, Nora avea să se întâlnească între patru ochi cu preşedintele.

Era într-o vineri după-amiază şi dacă tot n-avea unde să stea şi nimic de făcut, a zis să-l vadă pe Kennedy cum pleca cu elicopterul pentru un weekend la Hyannis Port.

"Era o zi frumoasă şi eu stăteam în pragul uneia dintre ieşiri, chiar în faţa Biroului Oval. Elicopterul a aterizat. Zgomotul era asurzitor. Curentul produs de elice era puternic, dar permanentul mi-a păstrat coafura intactă. Şi atunci, brusc, în loc să iasă din zona reşedinţei, preşedintele a ieşit din biroul său şi păşea drept spre mine pentru a merge la elicopter.
Apoi s-a întors. M-a văzut. M-a recunoscut"
, rememorează Nora.

"Zgomotul era puternic, dar el mi-a spus ceva. N-am înţeles nimic, însă am citit pe buzele lui şi sunt aproape sigură că a zis: <<Cum te descurci?>>. Dar nu eram sigură, aşa că i-am răspuns cât de bine am putut: <<Ce?>>, l-am întrebat. Şi asta a fost tot. El s-a întors, s-a dus spre elicopter, iar eu m-am întors la ale mele, fâţâindu-mă prin Casa Albă până când vara s-a terminat.

Nu l-am mai văzut niciodată."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod