Șapte iubiri imposibile în filme recente

Soarta lui Romeo şi a Julietei, cei doi îndrăgostiți care luptă împotriva destinului, e poate cel mai celebru exemplu de iubire imposibilă iar filmul Romeo and Juliet, în regia lui Franco Zeffirelli, cu Leonard Whiting şi Olivia Hussey protagonişti, e cea mai bună ecranizare.
De atunci, sute de filme au vorbit, cu mai mare sau mai puţin talent, despre iubiri curmate înainte de vreme. Fie că e vorba de iubiri mistuitoare, puse la încercare de convenţiile sociale, fie că e vorba de brutalitatea unor decizii pripite, ce îi va urmări pentru tot restul vieţii pe protagonişti ori o conjunctură care îi sileşte să pună pe primul plan nu sentimentele, ci datoria... Iată cele mai noi poveşti care au explorat subiectul pe marele ecran.


Adrift/Supravieţuind pe mare (2018)

Bazat pe un caz real, Adrift/Supravieţuind pe mare se lansează weekendul acesta pe marile noastre ecrane. Shailene Woodley o interpretează pe Tami, o tânără care-şi însoţeşte iubitul, pe Richard (Sam Claflin), într-o călătorie pe mare.
O furtună aproape că le distruge barca şi, când apele se liniştesc, Richard nu mai e de găsit. Fără combustibil şi cu sistemul de navigaţie stricat, Tami are parte acum de cea mai mare provocare a vieţii ei. Flash back-urile construiesc ca un puzzle povestea de iubire a celor doi, visurile de a vedea lumea, de a se căsători. Spectatorul se atașează de cei doi neînfricați navigatori, dar destinul nu va ține cu ei.


 

Le Fidèle/Jafuri, maşini şi fidelitate fără limite (2018)

Când Gino (Matthias Schoenaerts) o întâlneşte pe Bénédicte (Adèle Exarchopoulos), se îndrăgostește instant, pasional și necondiționat. Ea este implicată într-o afacere de familie și conduce mașini de curse.
El e un tip destul de obișnuit, cool și atrăgător... dar ascunde un secret. Genul de secret care va pune în pericol viața lui și a celor din jur: e gangster. Pentru a-și salva dragostea, Gino și Bénédicte vor lupta împotriva sorții, a rațiunii și a propriilor slăbiciuni. Dar destinul le pregăteşte mai multe lovituri iar finalul este dramatic. Filmul va avea premiera în cinematografele românești pe 31 august.

28 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod