Moda de altădată: 15 tunsori masculine din secolele trecute care nu pot fi înțelese în zilele noastre

Aceste tunsori ar fi considerate nepotrivite astăzi. Cele mai multe ar fi de-a dreptul catastrofale.
Avem tendința să asociem moda masculină din secolele trecute cu eleganța și cu un spirit depășit de timp. Când ne uităm la acele vremuri, vedem bărbi îngrijite, costume și pălării elegante și maniere care nu mai există azi pentru că, în mare măsură nu mai sunt acceptate. Însă imaginile de arhivă strânse de Robert E. Jackson demonstrează că întotdeauna au existat tendințe de răzvrătire, de schimbare, de a fi îndrăzneț și de a încerca altceva.

Jackson e un avid colecționar de fotografii vechi și deține peste 3.000 de imagini pe care le postează pe contul său de Instagram, urmărit de peste 4.800 de admiratori.
Sunt instantanee de la începuturile fotografiei, dar și în deceniile trecute, veritabile fragmente din trecut care surprind felul în care erau oamenii în vremurile trecute.

Colecționarul american a oferit spre publicare platformei Bored Panda o serie de imagini în care se remarcă tunsorile neobișnuite ale bărbaților. Colecția lui ne ajută și să ne dăm seama cum a evoluat moda de-a lungul secolelor. Chiar dacă tunsorile subiecților nu se potriveau cu moda acelor vremuri, astăzi cel puțin câteva dintre acele modele ar fi măcar acceptabile.
Iar altele sunt, ce-i drept, catastrofale. Iată o scurtă cronică foto a tunsorilor bărbătești de altădată!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod